REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 Ketvirtadienį "Žalgirio" krepšininkai namuose 78:87 (25:19, 21:19, 17:25, 15:24) turėjo pripažinti trečią pergalę iš eilės iškovojusios bei į antrąją poziciją pakilusios Tel Avivo "Maccabi" (Izraelis) komandos pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Saulius Štombergas kaip pagrindinę pralaimėjimo priežastį įvardijo komandos nuovargį rungtynių pabaigoje.

REKLAMA

„Priešininkų komandos žaidėjai, kurie pakilo nuo suolo davė tikrai didelį indėlį į jų žaidimą, nes buvo daug šviežesni su geresne energija. Savo veržlumu jie išprovokuodavo pražangas ir metimus. O mes pavargome ir neturime pilnavertės pamainos, todėl jie ir laimėjo“, - kalbėjo S. Štombergas.

Strategas matė ne tik blogų dalykų šiose rungtynėse, jis džiaugėsi atskirais žaidėjų blykstelėjimais.

„Rungtynių pabaigoje mes nusilpstame, be to, šiandien nebuvo ir Š. Jasikevičiaus, kuris galėtų pilnavertiškai pasikeisti. Džiaugiuosi šiandienos P. Jankūno pasirodymu, puikiai į rungtynes įsijungė ir jaunimas, kuris gerai gynėsi“, - sakė S. Štombergas.

Treneris teigė, kad Š. Jasikevičius negalėjo padėti komandai dėl ligos: „Jam yra nugaros nervų uždegimas ir galbūt jau savaitgalį jis galės žaisti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų