REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

1. Burnos skalavimo skystis „Listerine“ gydo kojų nagų grybelį

1. Burnos skalavimo skystis „Listerine“ gydo kojų nagų grybelį

REKLAMA

Jei mirkysite kojas „Listerine“ burnos skalavimo skystyje 15-20 minučių kiekvieną dieną po du kartus, labai tikėtina, kad išsigydysite bet kurį kojų grybelį. Skystyje gausu antiseptinių ir dezinfekuojančių medžiagų. Tiesą sakant, šis burnos skalavimo skystis naudojamas viskam nuo gonorėjos gydymo iki grindų valymo. Tvirtinama, kad „Listerine“ taip pat padeda gydyti pūsles (patepkite pūslę skysčiu 2-3 kartus per dieną ir nudžiovinkite) ir pleiskanas.

REKLAMA
REKLAMA

2. Jogurtas padeda atsikratyto blogo burnos kvapo

Tyrimai parodė kad gyvosios bakterijos jogurtuose, kuriuose nėra cukraus, gali padėti naikinti blogą burnos kvapą sukeliančias bakterijas. Jei blogosios bakterijos negali išgyventi, jūsų burnos kvapas bus kur kas malonesnis.

REKLAMA

3. Alyvuogių aliejus gydo egzemą

Alyvuogių aliejus turi daug vitamino E, taigi šis produktas puikiai tinka drėkinti odą. Po dušo, kol oda vis dar drėgna, išsitepkite nerafinuotu alyvuogių aliejumi. Jis padės išsaugoti drėgmę ir taip nuraminti paūmėjusią egzemą.

4. Cukrus sustabdo žagsėjimą

Žagsėjimas yra labai erzinantis, tačiau jo galima atsikratyti per vieną minutę – tereikia praryti arbatinį šaukštelį sauso cukraus. Ekspertai tiki, kad staigus saldumas ant liežuvio paveikia burnoje esančias nervų galūnėles ir sustabdo žagsėjimo spazmą.

REKLAMA
REKLAMA

5. Pipirmėčių arba cinamono skonio kramtomoji guma sumažina keliavimo į darbą stresą

Tyrimai parodė, kad pipirmėčių ar cinamono skonio gumos kramtymas padidina sąmoningumą ir sumažina nuovargį net 20 procentų. Tyrimuose dalyvavę asmenys teigė, jog frustracija sumažėjo apytiksliai 25 procentais, o budrumas išaugo 30 procentų. Be to, tiems, kurie kramtė gumą, kelionė atrodė 30 procentų trumpesnė, nei tiems, kurio jos nekramtė.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų