REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačiusi du naujus „i-SENSYS“ nespalvotam spausdinimui skirtus daugiafunkcius spausdintuvus – „MF6140dn“ ir „MF6180dw“.

REKLAMA
REKLAMA

Jie suderinami su įvairiomis mobiliosiomis spausdinimo ir dokumentų nuskaitymo programėlėmis, įskaitant naująją „Canon“ programėlę „Mobile Scanning for Business“ ir atnaujintą „Canon“ programėlę „Mobile Printing“, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Pagal mūsų „Office Insights“ ataskaitąi, 30 procentų Europos biurų darbuotojų dirba nuotoliniu būdu. Organizacijos visoje Europoje vis dar siekia atrasti technologiją, kuri leistų jų darbuotojams dirbti kelyje. Naujieji „i-SENSYS“ daugiafunkciniai spausdintuvai bei mobiliosios programėlės padės organizacijoms išlaikyti darbuotojų produktyvumą tiek biure, tiek už jo ribų“, – sakė Anil Jagpal, „i-SENSYS“ produktų rinkodaros vadovas „Canon Europe“ padalinyje.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujieji „i-SENSYS“ „MF6140dn“ ir „MF6180dw“ spausdintuvai pakeitė sėkmės sulaukusią „i-SENSYS“ MF5900 įrenginių seriją. Šie daugiafunkciniai spausdintuvai yra pirmieji iš „i-SENSYS“ kategorijos, kuriuose veikia įvairios darbo su mobiliaisiais įrenginiais funkcijos, tokios kaip „Apple AirPrint“ ir „Google Cloud Print“.

„i-SENSYS MF6180dw“ spausdintuve veikia belaidžio ryšio funkcija. Jis suderinamas su „PostScript“ programavimo kalba, kuri tiksliai atkartoja originalių dokumentų grafiką ir tekstus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, abu „i-SENSYS“ „MF6140dn“, ir „MF6180dw“ įrenginiai spausdina iki 33 psl./min. sparta. Spausdintuvai turi automatinio dvipusio spausdinimo funkciją ir pasižymi mažomis energijos sąnaudomis.

„Canon“ „i-SENSYS“ spausdintuvuose, kurie yra pritaikyti MEAP (Mobile Enterprise application platform) platformai, dabar jau galima naudotis programėle „Google Cloud Print“iv programėle. Tiek naujieji, tiek kai kurie senesni „i-SENSYS“ spausdintuvų modeliai dabar galės spausdinti ir iš planšetinių kompiuterių su „Windows RT“ operacine sistema.

Naujuosius „i-SENSYS“ „MF6140dn ir „MF6180dw“ įrenginius bus galima įsigyti nuo 2014 m. kovo 1 d. MEAP platformai pritaikyta programėle „Google Cloud print“, skirta „i-SENSYS“ spausdintuvams ir suderinamumo su „Windows RT“ operacine sistema atnaujinimais naudotis galima jau dabar, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų