REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį Nacionaliniame dramos teatre įvyko iškilmingi LRT darbuotojų apdovanojimaiAuksinės bitės 2013“. Šios ceremonijos metu apdovanoti talentingiausi darbuotojai ir sėkmingiausi projektai.

Trečiadienį Nacionaliniame dramos teatre įvyko iškilmingi LRT darbuotojų apdovanojimaiAuksinės bitės 2013“. Šios ceremonijos metu apdovanoti talentingiausi darbuotojai ir sėkmingiausi projektai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio vedėjais tapo Ugnė Galadauskaitė ir Andrius Tapinas.

„Labas vakaras mielieji“, – taip iš studijos išėjus renginį pradėjusioms šokėjoms pasisveikino U. Galadauskaitė.

REKLAMA

Renginio vedėjai pakalbėjo apie reitingus ir pradėjo juokauti apie savo darbovietę: „Pareigų netekęs Seimo pirmininkas visada laukiamas LRT. Jis gali vesti žaidimą. O mes dabar turim legendiniu tapusį žaidimą, kurį veda Arūnas Valinskas. Atsakymai bus trys – taip, ne ir žurnalistai mane ne taip suprato“, – juokavo A. Tapinas

Iš karto po šio trumpo dialogo prasidėjo nominacijos. Pirmoji iš jų – geriausias radijo žurnalistas, laidų vedėjas. Pretendentai – Aistė Plaipaitė, Justina Mitkaitė ir Raminta Jonykaitytė. A. Tapinas paskelbė, kad laimėjo A. Plaipaitė. Atsiėmusi dovanas nugalėtoja džiaugėsi, kad pasirinko teisingą kelią ir juo toliau eina bei padėkojo savo bendradarbiams.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausio TV žurnalisto ir laidų vedėjo nominacija atiteko Editai Mildažytei, Edmundui Jakilaičiui ir Jevgenijui Bradauskui. Prieš įteikiant nominaciją U. Galadauskaitė nepamiršo paminėti, kad E. Jakilaičio – graži šypsena, tačiau A. Tapinas jai atkirto: „Ar žinai, kad politikų, kuriuos kalbina E. Jakilaitis, jam nusišypsojus, angelas sargas numiršta?“. Po šio pokšto publika smagiai nusikvatojo ir po trumpo reportažo apie nominantus buvo paskelbtas nugalėtojas. Juo tapo J. Bradauskas.

LRT radijo metų žmogumi tapo Algimantas Jucevičius. Jis vadovauja Lietuvos keliautojų sąjungai. Jį pasveikinti atvyko Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Labas vakaras mielos ponios ir ponai. Norėčiau pasakyti, kad pasveikinti nugalėtoją man didelė garbė, taip pat mėgstu kalnus, linkiu jums sportinės energijos, stiprybės, geros sveikatos, daug gerų pasiekimų ne tik sporte, bet ir jūsų asmeniniame gyvenime“, – sakė politikas. Nugalėtojas buvo nustebęs, kad gavo apdovanojimą, tačiau be galo džiaugėsi.

Kultūros šviesuliu tapo Rimgaudas Kazakevičius – operos mokslo propaguotojas, medicinos mokslų daktaras. Jį pasveikino ir padovanojimą įteikė maestro Vladimiras Prudnikovas. Palinkėjęs gerų metų jis paspaudė R. Kazakevičiui ranką.

REKLAMA

„Man šitas laimėjimas buvo netikėtas. Labai džiaugiuosi tuo. Ir manau, kad Lietuvoje kultūra yra aukšto lygio“, – sakė R. Kazakevičius.

Garbės bite už nuopelnus ir ilgametį darbą apdovanota laida „Gamta, visų namai“. Jos vedėjas – Selemonas Paltanavičius.

Radijo profesionalu pretendavo tapti Aimutis Stašauskas, Daiva Sviglinskienė ir Regina Verbaitienė. U. Galadauskaitė paskelbė, kad šioje kategorijoje nugalėjo R. Verbaitienė.

„Buvo labai netikėta. Ačiū. Visiems linkiu sėkmės“, – priimdama dovanas kalbėjo nugalėtoja.

REKLAMA

Televizijos profesionalo nominacija atiteko Arminui Paulauskui, Audronei Pukėnienei ir Viktorui Snarskiui. Nugalėjo – Audronė Pukėnienė.

„Norėjau jums visiems labai padėkoti už šį nuostabų apdovanojimą ir pasidžiaugti savo kolegomis“, – atsiimdama apdovanojimą tarė A. Pukėnienė.

Šiais metais geriausiu LRT projektu tapo projektas „LRT opus ore“, geriausia radijo laida – „60 minučių“ , o geriausia televizijos laida – „Auksinis balsas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų