REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

1. Kūdikio maitinimas dirbant

REKLAMA

Gisele Bundchen yra daugiausiai pasaulyje uždirbantis modelis, dviejų vaikų motina ir sportininko Tomo Brady‘o žmona, tad tikrai nestebina, jog ji vienu metu sugeba daryti labai daug darbų. Modelis daugelį motinų nustebino paviešinusi nuotrauką, kurioje matyti kaip ji maitina savo vienerių metų dukrą Vivian tuo metu, kai ją šukuoja, jai daro makiažą ir manikiūrą.

REKLAMA
REKLAMA

2. Maitinimas krūtimi važiuojant motoroleriu

Jei žinučių rašymas važiuojant motoroleriu yra bloga idėja, tai kaip reiktų pavadinti bandymus važiuojant motoroleriu maitinti kūdikį krūtimi? Tačiau pamąstymai tikrai nesustabdė šios moters Kinijoje.

REKLAMA

Pasak liudininkų, tuo metu, kai jos 18 mėnesių amžiaus sūnus ėmė verkti, motoroleriu važiuojanti moteris stengėsi aplenkti kamščius judrioje Yuzhou miesto gatvėje.Tada ji pradėjo vaiką maitinti vieną ranką tebelaikydama ant motorolerio rankenos.

Pareigūnai, žinoma, susirūpino, tad moteris buvo paprašyta sustoti kelkraštyje; jai taip pat duotas įspėjimas dėl tokio elgeisio.

3. Maitinimas krūtimi dantisto kėdėje

4. Maitinimas krūtimi vairuojant

2009 metais vairuotoja vardu Genine Compton vairuodama ne tik maitino krūtimi, bet ir kalbėjo telefonu. Liudininkai apie tai pranešė policijai. Pareigūnams moteris teisinosi, kad negalėjo laikyti savo dviejų metų dar neturinčio vaiko alkano. G. Compton buvo nubausta už pavojaus kėlimą vaikui.

REKLAMA
REKLAMA

Matoma nuotrauka yra nesusijusi su istorija. Tai blogo rašytoja „Hobo Mama“, kuri apsimeta vairuojanti ir maitinanti vaiką vienu metu.

5. Maitinimo krūtimi nuotraukos

Maitinimas krūtimi yra labai daug diskusijų kelianti tema, tad motinos visame pasaulyje dalinasi patirtimi ir nuotraukomis, kuriose ji užfiksuota.

6. Maitinimas darant jogos pratimus

Kai kurios jaunos mamos pasiima krūtimi maitinamus vaikus į jogos užsiėmimus – abu daro tai, ką reikia.

7. Maitinimas krūtimi sportuojant

8. Maitinimas krūtimi važiuojant motociklu.

9. Pieno išsiurbimas pjaunant žolę

Kai neišeina maitinti krūtimi, kai kurios motinos pasirenka išsiurbti pieną. Ši blogo rašytoja teigia tai dariusi vairuodama, sportuodama ir pjaudama žolę.

10. Maitinimas krūtimi ir vaiko nešimas važiuojant dviračiu

Šis vaizdas daugelio darbų darymą vienu metu pakylėja į visai naują lygį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų