REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Shaunas Harringtonas yra tikras laimės kūdikis – jam pavyko išsisukti nuo ryklio dantų nepaisant to, kad apsaugai turėjo tik paprastą papūgėlės narvelį, rašo metro.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinui filmuojant „ekstremalų nėrimą su narvu“, Australijos Auksinėje pakrantėje teko susidurti su kraują stingdančiu netikėtumu.

REKLAMA

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip drąsuolis už užsideda galvą ir torsą dengiantį papūgėlės narvą, ir klausia draugo: „Man juk viskas bus gerai, taip?“.

Į tai draugas atsako: „Nesirūpink, jie iš tikrųjų neturi didelių dantų“.

Tačiau praėjus vos kelioms sekundėms po nėrimo labai arti vaikino išnyra 2,4 metro ilgio tigrinis ryklys. S. Harringtonui pavyko grobuonį nuvyti su narvu ir tada skubiai įsiropšti į valtį. Įspūdžių ir adrenalino vaikinui nepritrūko.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis buvo didžiulis – velniškai išsigandau. Mes tiesiog linksminomės ir staiga viskas pakrypo tokia beprotiška linkme. Įšokau į vandenį, pradėjau plaukti ir jau kitą sekundę tas padaras ėmė plaukti tiesiai į mane. Mosikavau rankomis it pamišęs, kad tik spėčiau įlipti į valtį, kol ryklys dar nesuleido į mane dantų“, - pasakojo S. Harringtonas.

Jis taip pat pridėjo, kad tai buvo vienas kvailiausių jo padarytų dalykų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų