REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrosios pasaulio raketės Novako Džokovičiaus vertybės yra tokios pat kaip „Peugeot“ – aukščiausios klasės kokybė, elegancija ir emocijos. Djokovičius džiaugiasi bendradarbiavimu. „Man džiugu atstovauti visame pasaulyje garsiam, daugiau nei 200 metų patirtį turinčiam Prancūzijos automobilių gamintojui. „Peugeot“ išreiškia prancūzams būdingą eleganciją, rafinuotumą ir gyvenimo meną,“ – sako Džokovičius.

REKLAMA
REKLAMA

Bendradarbiavimo laikotarpiu „Peugeot“ gali pasitelkti Džokovičių visai savo veiklai, įskaitant spaudą, visame pasaulyje. O Djokovičius ant kairiosios rankovės visuose turnyruose nešios „Peugeot“ logotipą, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA

Tenisas – viena iš sričių, į kurias „Peugeot“ investuoja jau daugelį dešimtmečių. Šiais metais švenčiamas „Peugeot“ ir „French Open“ 30-ųjų bendradarbiavimo metų jubiliejus. Bendradarbiavimas su Djokovičiumi dar labiau stiprina Prancūzijos automobilių gamintojo poziciją teniso pasaulyje. Novakas Džokovičius sezoną pradėjo „Australian Open“ turnyre pirmadienį, sausio 13 d.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų