REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Planuojate kelionę į Kretą ir svarstote, ką verta pamatyti? Jau pasakojome apie jėgų pareikalausiantį, bet visam gyvenimui atmintyje išliksiantį Samaria tarpeklį, o šį kartą apie Kretos vandens pramogų parką „Acqua plus water park“, rašo kelionių tinklalapis Makalius.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip nuvykti? Iki vandens parko galima nuvykti autobusu iš viešbučio, savo nuomotu automobiliu ar taksi. Taip pat ekskursiją į parką galima įsigyti vietinėse turizmo agentūrose. Bilietai į parką kainuoja: vaikams iki 13 metų – 16 eurų perkant vietoje, suaugusiems – 24 eurai. Internetu pigiau. Beje, spintelės rūbams – mokamos (kreiptis į parduotuvę, esančią netoli spintelių). Kainuos nuo 3 eurų. Jeigu neturite vertingų daiktų ir nenorite mokėti už spintelės raktą, tuomet galite laikyti savo daiktus prie gulto ar kitoje vietoje. Pasitaiko atvejų, kai bilietus į Kretos „Acqua plus water park“ jums nemokamai pasiūlys vietinės turizmo agentūros, jeigu pirksite iš jų ekskursijas.

REKLAMA

Išalkusiems bus kur pavalgyti, kainos nuo maždaug 6-10 eurų už patiekalą. Taip pat veikia ir baras, kur už maždaug 7 eurus gausite skanių kokteilių. Apie atrakcionus. Atvykę galėsite išbandyti apie 50 skirtingų kalnelių, upelių ir įvairių vandens parkams būdingų atrakcijų. Tiems, kurie ne kartą yra lankęsi lietuviškose vandens parkuose, nauja bus pats pojūtis, jog viskas po atviru saulėtu dangumi, aplink gausu augmenijos, o ore tvyro atostogų atmosfera. Teko lankytis  spalio pradžioje (kuomet sezonas parke jau į pabaigą), drąsiai rekomenduočiau šį laiką, nes oras puikus, ilgų eilių prie atrakcionų jau nebebūna, galima tiek smagiai papramogauti, tiek ramiai pagulėti ant gulto.

Stebuklų nesitikėkite, tačiau parke praleistas laikas tikrai bus įsimintinas tiek jums, tiek jūsų mažiesiems. Personalas čia labai malonus, kalnelių įvairovė pakankama (beje, jau statomi nauji atrakcionai, plečiama parko teritorija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų