REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Panašu, jau netolimoje ateityje „Toyota GT86/Subaru BRZ“ dvyniams gali atsirasti konkurentų – leidinio „Autocar‘ žurnalistai teigia, kad pasak jų šaltinių iš „Nissan“ kompanijos, serijinė „Nissan IDx Freeflow“ ir „IDx Nismo“ gamyba turėtų prasidėti per artimiausius penkis metus.

REKLAMA
REKLAMA

Dar Tokijo automobilių parodoje „Nissan“ pristatė du koncepcinius automobilius, kuriuose kompanijos inžinieriai ir stilistai prisiminė klasikinius savo sportinius modelius, o tuo pačiu ir paprastų sportiškų automobilių vertybes. Koncepcinius automobilius „Nissan IDx Freeflow“ ir „IDx Nismo“ japonų kompanija sukūrė pasitelkusi paauglius. Na o pagrindinis šių ateities vizijų motyvas – šiuolaikiška interpretacija klasikinio „Datsun 510“ tema, klasikinės nedidelių sportiškų automobilių vertybės, paprastumas ir vairavimo džiaugsmas.

REKLAMA

Dalis jų kėbulo detalių būtų keičiamos, jas būtų galima užsisakyti interneto parduotuvėse. Taip padidėtų automobilių individualizavimo galimybės. Be to, pasak „Nissan“ atstovų, tokių automobilių kaina būtų įkandama jaunesniems pirkėjams.

Be viso to tai būtų pilnaverčiai sportiški automobiliai. Klasikinė komponuotė ir nedidelis svoris – puikus receptas norintiems džiaugtis vairavimo procesu.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų