REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas), puldinėjamas dėl savo meilės ryšių su viena aktore, antradienį atsisakė diskutuoti savo asmeninio gyvenimo tema, bet nurodė, kad Prancūzijos pirmosios damos statusą jis paaiškins prieš vykdamas į Jungtines Amerikos Valstijas kitą mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

Jo dabartinė oficialioji partnerė, Valerie Trierweiler (Valeri Trirveiler), neišeina iš ligoninės, į kurią ji pateko penktadienį, kai vienas bulvarinis žurnalas paskelbė nuotraukas, kuriose esą matyti motociklininko šamą užsidėjęs F.Holande'as, atvykęs naktį aplankyti 18 metų už jį jaunesnės aktorės Julie Gayet (Žiuli Gajė).

REKLAMA

„Kiekvienas savo asmeniniame gyvenime gali patirti išbandymų. Taip yra ir mūsų atveju. Tokie momentai būna skausmingi. Bet aš laikausi vieno principo, – kad asmeninį gyvenimą reikia laikyti asmeniniu, gerbiant kiekvieno asmens intymumą“, – pasakė F.Hollande'as per spaudos konferenciją.

„Dabar čia nei vieta, nei laikas (aptarinėti) tai. Jeigu šia tema į jokį klausimą neatsakau dabar, padarysiu tai prieš (vizitą JAV)“, – nurodė jis.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų