REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos informacinių ir ryšių technologijų (IRT) asociacijos „INFOBALT“ pirmajame valdybos posėdyje naujuoju prezidentu buvo išrinktas „Microsoft Lietuva“ generalinis direktorius Kristijonas Kaikaris. Jis pakeitė prieš tai prezidento pareigas ėjusį Vytautą Vitkauską, IT bendrovės „Inta“ vadovą, sakoma asociacijos pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Ankščiau dirbęs tarptautinių korporacijų IBM ir „Oracle“ atstovybėse Lietuvoje, 2012 metais Kristijonas Kaikaris tapo „Microsoft Lietuva“ generaliniu direktoriumi.

REKLAMA

„Per 13 patirties metų IRT sektoriuje įgijau patirties ir tikėjimo, kad Lietuvos IRT sektoriaus organizacijos gali ne tik konkuruoti vietos ar užsienio šalių rinkose, tačiau taip pat sėkmingai bendradarbiauti siekdamos bendrų tikslų mokslo ir inovacijų, žmogiškųjų išteklių, informacinės visuomenės plėtroje, taip pat eksporto vystyme. Tikiu, kad naujoji „INFOBALT“ valdyba bei profesionali administracija ir, svarbiausia, aktyvūs asociacijos nariai dirbdami kartu vienoje komandoje gali įgyvendinti „INFOBALT“ misiją vienijant Lietuvos IRT organizacijas, vystant sumanią visuomenę ir atveriant naujas galimybes“ – teigia Kristijonas Kaikaris.

REKLAMA
REKLAMA

IT rinkoje naujasis „INFOBALT“ prezidentas dirba nuo 2001 metų, informacinių technologijų žinias tobulinęs pasaulinių IT kompanijų organizuotuose lyderystės ir pardavimų mokymuose. Visuomenėje Kristijonas Kaikaris taip pat jau daug metų žinomas kaip „Formulė 1“ varžybų komentatorius, sakoma „INFOBALT“ pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų