REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos sporto žurnalistų federacija (LSŽF) ir Vilniuje įsikūrusi „SEB Arena“ sausio 18 dieną rengia pirmąjį Lietuvos sporto žurnalistų badmintono čempionatą. Turnyre gali dalyvauti visi sporto žurnalistai ir žiniasklaidoje šiuo metu nedirbantys LSŽF nariai.

REKLAMA
REKLAMA

„LSŽF veikloje atsiranda vis naujų renginių ir iniciatyvų, sporto žurnalistai ne tik dirba, bet ir patys sportuoja, lankomės įvairiuose sporto objektuose, rengiame seminarus, - sakė LSŽF prezidentas Gintaras Nenartavičius. - Jau kurį laiką kalbėjome, kad būtų galima rengti įvairių sporto šakų žurnalistų čempionatus – ne tik pačių populiariausiųjų, kurios daugeliui pažįstamos. Džiaugiamės „SEB Arenos“ parodyta iniciatyva ir galimybe surengti pirmąjį sporto žurnalistų badmintono čempionatą.“

REKLAMA

Kai kurie LSŽF nariai nuolat žaidžia krepšinį, futbolą, bėgioja. 2013-iaisiais pirmą kartą buvo išaiškintas geriausias bėgikas tarp sporto žurnalistų. Visus metus buvo fiksuojami populiariose masinėse bėgimo varžybose dalyvavusių žurnalistų rezultatai, o juos susumavus paaiškėjo, kad geriausiu bėgiku tapo „Lietuvos ryto televizijos“ žurnalistas Edgaras Maslauskas. Jam specialų prizą per LSŽF rengiamų geriausių metų sportininkų apdovanojimo ceremoniją įteikė Lietuvos lengvosios atletikos federacija.

REKLAMA
REKLAMA

Jau dukart bendradarbiaujant su Biatlono federacija įvyko žurnalistų biatlono čempionatas. Pernai taip pat įvyko ir sporto žurnalistų krepšinio vienas prieš vieną turnyras. Jo nugalėtoju tapo Algimantas Bružas iš portalo Tritaškis.lt. „Manau, 2014-aisiais surengsime dar kelių sporto šakų čempionatus ir taip išsiaiškinsime labiausiai sportuojančius žurnalistus“, - tvirtino G. Nenartavičius.

Sporto žurnalistų badmintono turnyrui vadovaus treneris, Lietuvos rinktinės narys Ramūnas Stapušaitis, kurio sesuo Akvilė Stapušaitytė yra geriausia mūsų šalies badmintonininkė.

„Savo arenoje turime 4 badmintono aikšteles, jose gali sportuoti ir mėgėjai, ir profesionalai. Džiaugiuosi, kad sporto žurnalistai išbandys tokį badmintoną, koks žaidžiamas profesionalų turnyruose . Žiniasklaidos darbuotojams tai bus ir naudinga, nes išbandyti bet kurį žaidimą pačiam yra visai kas kita nei pamatyti iš šalies. Na o mums žurnalistų turnyras bus gera repeticija prieš vasario 1-2 dienomis „SEB Arenoje“ vyksiantį Lietuvos suaugusiųjų čempionatą“, - teigė „SEB arenos“ valdytojos įmonės „Teniso pasaulis“ direktorius Kęstutis Faktorovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų