REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kasmet Las Vegase vykstanti technologijų paroda CES lyg iš gausybės rago pažeria aibes išradimų. Nors didelė dalis jų išties atrodo lyg prietaisai iš mokslinės fantastikos filmo, pasitaiko ir tokių, kurie verčia susimąstyti apie išradėjų naivumą, rašo qz.com.

REKLAMA
REKLAMA

Siųlome susipažinti, kokie CES prietaisai niekad nebus pritaikomi praktiškai.

Akinių plovykla – „Opticwash“

Nors gamintojai teigia, kad automatinė akinių plovyklė yra elegantiška ir paprasta, akivaizdu, kad ši tokia nėra. Teigiama, plovimas kainuos vos vieną dolerį, o užsirezervuoti laiką bus galima specialiai tam sukurta programėle.

REKLAMA

Lazerinis plaukų šalmas – „iGrow“

Vien tas faktas, kad vis dar atsiranda manančių, jog galės pasipelnyti iš savo plaukų linija susirūpinusių vyrų, kelia šypseną, rašo qz.com. Kūrėjų teigimu, lazeriu švitinant plaukus bent 25 minutes kasdien, šie stimuliuoja ląstelių veiklą bei suteikia šioms energijos. Kažkur girdėta?

Tačiau nesijaudinkite – vos 1,7 tūkst. litų kainuojantis prietaisas pardavinėjamas su ausinėmis, todėl nors atrodysite, kaip visiškas mulkis, galėsite klausytis muzikos.

REKLAMA
REKLAMA

Ryšys dantų šepetėlyje – „Kolibree“

Qz.com teigimu, iš esmės šis „Bluetooth“ pagalba prie interneto prijungiamas dantų šepetėlis nėra prastas, tačiau galimybė sekti dantų valymosi dinamiką už daugiau nei 300 litų neatrodo ypatingai viliojančiai.

3D akiniai „Youtube“ vaizdeliams – „Poppy“

Šis prietaisas leidžia matyti telefono ar kompiuterio ekraną su 3D efektu. Vis dėlto, šis prietaisas yra milžiniškas – žaidimų konsolės dydžio įrenginys atrodytų kiek keistokai, kuomet jį laikytumėte sau prie akių, kitoje rankoje prieš prietaisą iškišęs savo į kišenę telpantį išmanųjį telefoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors kuriam laikui toks prietaisas gali būti smagus, ilgainiui naujovė – atsibos, rašo qz.com.

Prie ausies tvirtinama kamera su milžinišku laidu – „Panasonic“

Tik laiko klausimas, kada skaitmeninių technologijų amžiuje taps populiaru gyvai filmuoti kiekvieną gyvenimo sekundę. Technologijų pramonės senbuvė „Panasonic“ pabandė paspartinti šią raidą ir jai akivaizdžiai nepavyko.

Pati idėja yra pakankamai įdomi, tačiau jos išpildymas – gremėzdiškas ir tikrai nepuoš jūsų gatvėje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų