REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

16. Hollywoodo šlovės alėjoje M. Jacksonas turi net dvi žvaigždes – viena yra skirta asmeniškai jam, o kita – grupei „The Jackson 5“.

16. Hollywoodo šlovės alėjoje M. Jacksonas turi net dvi žvaigždes – viena yra skirta asmeniškai jam, o kita – grupei „The Jackson 5“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

17. 1984 metais jis laimėjo net 8 „Grammy“ apdovanojimus. Tai didžiausias šių apdovanojimų skaičius, kokį tik asmuo yra laimėjęs per vienerius metus.

REKLAMA

18. Daina „Billie Jean“ yra sukurtą pagal tikrą istoriją. Atlikėjas pasakojo, kad turėjo draugę, kuri atkakliai teigė, jog jis yra jos vaiko tėvas.

19. Kai atlikėjas buvo jaunas, jo tėvas Joe‘as Jacksonas jį gąsdindavo su pabaisų kaukėmis.

20. M. Jacksonas vaidino baidyklę filme „Ozo šalies burtininkas“.

21. Jis pateko į viso pasaulio laikraščių antraštes po to, kai buvo nufotografuotas laikantis savo sūnų Prince už balkono tvorelės viešbutyje Berlyne 2002 metais.

REKLAMA
REKLAMA

22. Biblioteka atlikėją apkaltino 1 milijono dolerių dydžio baudos už knygų negražinimą nemokėjimu.

23. M. Jacksonas labai mėgo gyvūnus. Jis turėjo pitoną Crusher, lamas Louis ir Lola ir garsiąją šimpanzę Bubbles.

24. Dainos „Liberian Girl“ klipe pasirodė neįprastai daug to laiko žvaigždžių – Johnas Travolta, Olivia Newton-John, Whoopi Goldberg, Stevenas Spielbergas, Quincys Jonesas, Virginia Madsen, Davidas Copperfieldas, Dannys Gloveris ir Danas Akroydas. Pats atlikėjas pasirodė tik klipo pabaigoje.

25. Po to, kai 2005 metais buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu, sulaukęs Bahreino šeicho pakvietimo, dainininkas persikėlė gyventi į Bahreiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

26. Atlikėjas tvirtino, kad jam buvo atliktos tik dvi kosmetinės operacijos – nosies ir smakro. M. Jacksonas susilaužė nosį šokių treniruotės metu 1979 metais, po kurios jam buvo atlikta operacija. Tačiau atlikėjas teigė, kad po to jam buvo sunku kvėpuoti, tad teko atlikti dar vieną operaciją. Jo fizinė transformacija rodo, kad operacijų turėjo būti kur kas daugiau, nei teigė dainininkas.

27. Besirūpindamas grožiu ir ilgu gyvenimu atlikėjas miegodavo deguonies palapinėje. Vėliau lovą jis padovanojo Kalifornijos medicinos centrui, kur ji pradeda naudoti siekiant padėti nuo nudegimų kenčiantiems žmonėms.

REKLAMA

28. Čikagoje esančiame muziejuje lankytoja pastebėjo labai į atlikėją panašią egiptietišką skulptūrą.

29. M. Jacksonas išrado ir patentavo specialius batus, kurie leisdavo juos avinčiam asmeniui palinkti į priekį ir tarsi nugalėti sunkio jėgą. Tokius batus jis naudojo „garsiajam nusilenkimui“ klipe „Smooth Criminal“.

30. M. Jacksonas sirgo reta genetine liga Alfa-1 antitripsino trūkumas – ji galėjo nulemto plaučių ir kepenų ligas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų