REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs pasaulio bokso čempionas George‘as Foremanas savo 65-ąjį gimtadienį skundėsi apverktina situacija pasaulio sunkiojo svorio bokso kategorijoje. „Liūdna ir skauda. Žmonės nori matyti nokautus, o įspūdingiausi jie būna tik sunkiojo svorio kategorijoje“, – kalbėjo bokso legenda laikraščiui „Bild“.

„Mums vėl reikia kovotojo, kuriam esant ringe visi šauktų: „Taip!“, – kalbėjo G. Foremanas ir atvirai teigė besiilgįs laikų, kai į ringą lipo Muhammadas Ali, Joe Frazieras, Kenas Nortonas ir Mike‘as Tysonas. „Šie vardai dar ir šiandien yra etalonas“, – sakė 1968 metų olimpinis čempionas, 1994 metais būdamas 45-erių dar iškovojęs pasaulio čempiono vardą ir laikomas vyriausiu sunkaus svorio planetos čempionu.

Anot jo, broliai Kličko turi savo žavesio, tačiau tikrai nedominuotų, jei kautųsi su ankstesniais čempionais.

„Jie turėtų daug problemų su J. Frazieru, visuomet ėjusi į priekį ir užspeisdavusiu savo priešininkus. Tas pats galioja ir kalbant apie jauną M. Tysoną, kurio kovos stilius beveik nesiskyrė nuo J. Fraziero. M. Ali jo geriausiais metais apskritai galėtum įveikti tik su šautuvu, bet ne su kumščiais“, – tikino G. Foremanas.

Pasak jo, šiuo metu broliai Kličko neturi sau lygių varžovų. „Taip jie gali laimėti iki mirties“, – teigė G. Foremanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų