REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį 9 val. ryte LNK kulinarinės laidos „Receptų užkalbėtoja” vedėja Agnė Jagelavičiūtė, besidarbuodama Centriniame Kauno turguje sulauks netikėto prašymo – išsigandusi blondinė ieško dingusio katinuko. „Bet kokį katiną – tikrą ar tik taip vadinamą savo mylimąjį galima privilioti gardžia lazanija”, – juokaus A. Jagelavičiūtė.

Šeštadienį 9 val. ryte LNK kulinarinės laidos „Receptų užkalbėtoja” vedėja Agnė Jagelavičiūtė, besidarbuodama Centriniame Kauno turguje sulauks netikėto prašymo – išsigandusi blondinė ieško dingusio katinuko. „Bet kokį katiną – tikrą ar tik taip vadinamą savo mylimąjį galima privilioti gardžia lazanija”, – juokaus A. Jagelavičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Lazaniją aš labai mėgstu tiek valgyti, tiek gaminti. Tačiau tokiu kaloringu patiekalu pasilepinu tikrai nedažnai”, – prisipažins receptų užkalbėtoja Agnė.

REKLAMA

Gamindama patiekalą pagal interneto platybėse surastą receptą, A. Jagelavičiūtė turės išsiaiškinti, kokia mėsa lazanijai pati tinkamiausia. „Norint gero rezultato, reikėtų labai atsakingai išsirinkti mėsą. Svarbu, kad ji būtų ne iškart sumalta, nes tik taip jūs būsite tikri, kad turite sąžiningą faršą – be tarpgyslių ir kad turėtų riebaliuko”, – Agnei patarimus žers turgaus mėsininkas Magomedas Velijevas. Begamindama gardų patiekalą, receptų užkalbėtoja pažers dar ne vieną naudingą patarimą.

Bet ar pavyks pagamintu patiekalu privilioti dingusį katinuką? Istorijos atomazgą išvysite jau šį šeštadienį 9 val. ryte laidoje „Receptų užkalbėtoja”. Tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų