REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovės „Google“ elektroninio pašto paslauga „Gmail“ papildyta nauja funkcija: dabar galima siųsti laiškus žmonėms, net nežinant jų elektroninio pašto adresų. Apie tai pranešama „Gmail“ plėtotojų tinklaraštyje.

REKLAMA
REKLAMA

Informacija apie el. pašto adresą „Gmail“ gauna iš „Google“ socialinio tinklo „Google+“. Norint išsiųsti laišką, gavėjo adreso laukelyje reikia įrašyti žmogaus vardą ir pavardę, sakoma pranešime. Jeigu šis asmuo turi savo paskyrą „Google+“ tinkle, jis gaus pranešimą.

REKLAMA

Nors tokiu būdu iš „Gmail“ išsiųstas laiškas pasieks adresatą, tačiau siuntėjui jo elektroninio pašto adresas liks nežinomas. Jis bus atskleistas tik tuo atveju, jeigu adresatas atsakys laiško siuntėjui, praneša „Gmail“ atstovai.

„Gmail“ yra numatyti 4 privatumo lygiai. Galima leisti siųsti laiškus visiems žmonėms, vien tik draugams ir draugų draugams, vien tik draugams ir niekam. Pranešama, kad automatiškai parenkamas pirmasis variantas, kurį vėliau galima pasikeisti.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, kad būtų galima iš „Gmail“ siųsti laiškus asmenims, kurių elektroninio pašto adresas nežinomas, reikia trijų dalykų. Pirma, žinoti gavėjo vardą ir pavardę, antra, šis asmuo turi būti užsiregistravęs „Google+“ socialiniame tinkle, trečia, jis turi leisti siųsti elektroninius laiškus per socialinį tinklą į savo el. pašto dėžutę.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų