REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Vizio“ parodoje „CES 2014“ anonsavo savo pirmuosius televizorius su „Ultra HD“ (4K) raiška, nors iš pradžių kainos ir nepranešė. Praėjusiais metais pradėję populiarėti 4K televizoriai vis dar kainuoja tikrai nemažus pinigus. Tačiau dabartinių „Vizio“ pasiūlymų kaina, pasirodo, visai „įkandama“.

REKLAMA
REKLAMA

Vartotojiška „P Series“ televizorių serija bus pati pigiausia: 50 colių „Ultra HD“ raiškos televizoriaus kaina prasidės nuo 999 JAV dol. 70 colių įstrižainės ekraną turintis televizorius vartotojui atsieis 2 599 dol., o tai yra žymiai mažiau už konkurentų siūlomus analogus.

REKLAMA

Tiesa, „Vizio“ nėra vienintelė, „CES 2014“ demonstruojanti prieinamos kainos 4K televizorius. Kompanija „Polaroid“ taip pat anonsavo savo analogišką televizorių, kuris kainuoja 999 dol., tačiau jo kokybė yra daug prastesnė už „Vizio“ produktų. „The Verge“ žurnalistai patvirtino, kad „Vizio“ 4K televizorių ekranuose pamatė iš tikrųjų aukštos kokybės vaizdą.

Žinoma, šiuo metu 4K turinio yra labai mažai, tačiau kompanijos „Vizio“ atstovai pareiškė, jog naujiems televizoriams internete bus prieinami 4K raiškos „Netflix“ filmai (antra vertus, tuo pačiu galės pasigirti ir kitų „Ultra HD“ televizorių gamintojai).  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų