REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį išvyko į Maskvą, kur rytoj bus sužaistos Eurolygos „Top 16“ antrojo turo rungtynės su CSKA komanda. Prieš išvyką Žalgiris TV studijoje „Žalgirio“ dabartinę formą aptarė treneris Gintaras Krapikas, CSKA žaidimo ypatybes analizavo treneris skautas Evaldas Beržininkaitis, o Artūras Milaknis apžvelgė praėjusios ir šios savaitės Eurolygos dvikovas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį sezoną žalgiriečiams po labai ilgos pertraukos pavyko įveikti CSKA komandą Maskvoje. Tiesa, tai buvo VTB Vieningosios lygos rungtynės. Šį kartą „Žalgiriui“ bus daug sunkiau, nes komanda į Rusijos sostinę išvyko be 4 traumuotų žaidėjų.

REKLAMA

„Nepaisant visko, kiekvienas rungtynes stengiamės laimėti. Žinoma, šį kartą varžovas yra labai galingas. Nors paskutinius kelis mačus CSKA laimėjo po pratęsimų ar vos keliais taškais, bet pridėję papildomų pastangų rungtynių pabaigose, jie išeidavo kaip nugalėtojai. Savo ruožtu, mes turime žaisti visą susitikimą pilna jėga, kad įvykdytumėme, ką planuojame“, - sakė G.Krapikas, taip pat pažymėjęs CSKA stratego Ettore Messinos įdirbį kuriant komandinę gynybą.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje Žalgiris TV laidos dalyje „Žalgirio“ treneris skautas E.Beržininkaitis išsamiai papasakojo apie CSKA lyderių kvartetą. Anksčiau „Žalgiryje“ žaidęs Sonny Weemsas, Milošas Teodosičius, Nenadas Krstičius ir Viktoras Khryapa yra visada pavojingi CSKA puolimo ginklai.

Varžovų žaidimo analize užsiimantis E.Beržininkaitis taip pat atskleidė, kad atskiroms rungtynėms CSKA treneriai paruošia skirtingus derinius. „Atrodo, kad vienose rungtynėse CSKA naudoja tik 5-6 derinius, tačiau peržiūrėjus kelių rungtynių įrašus, matosi, kad deriniai yra vis kitokie. Be to, jie turi daugybę variantų, kaip juos užbaigti“, - teigė E.Beržininkaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinėje laidos dalyje į Žalgiris TV studiją užsukęs A.Milaknis pasidalino mintimis apie praėjusią savaitę matytas „Olympiacos“ ir „Fenerbahce Ulker“ rungtynes bei prognozavo įdomiausių šios savaitės Eurolygos susitikimų baigtis.

Penktadienį „Žalgirio“ ir CSKA dvikova prasidės 18.00 val. Ją stebėti krepšinio gerbėjai yra kviečiami į „Žalgirio“ ambasadą „Žalgirio“ arenoje. Šį kartą transliacija vyks GALA amfiteatre.

Savo ruožtu Žalgiris TV iš „Žalgirio“ ambasados 17.45 val., per rungtynių didžiąją pertrauką ir po mačo pabaigos pateiks tiesioginius pokalbius su Kaune likusiais žalgiriečiais ir krepšinio ekspertais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų