REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkoje naujos kartos „Porsche Cayenne“ turėtų pasirodyti 2016 metų antroje pusėje ar 2017 metų pradžioje. Na o dabar jau žinoma keletas detalių apie būsimą automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

Trečios kartos „Cayenne“ bus gaminamas naudojant naują platformą. „Volkswagen AG“ platforma MLB dar šiais metais taps naujos kartos „Audi Q7“ pagrindu. Na o po poros metu ją matuosis ir „Cayenne III“. Dėl naujos platformos būsimas „Cayenne“ turėtų būti bent 100 kilogramų lengvesnis, nei jo dabartinis modelis. Tai reikštų, kad automobilis bus ne tik taupesnis, bet ir geriau valdysis.

REKLAMA

Dėl techninės dalies konkrečios informacijos dar nėra. Aišku tik tiek, kad variklių gama bus tikrai didelė. Nuo turbininių V8 iki dyzelių, vokiečiai užsimena ir apie hibridines versijas. Aišku viena – ir technine, ir stilistine prasme jokių revoliucijų nebus. „Porsche Cayenne“ laikysis šio žanro tradicijų – tai bus veržlus automobilis su itin kokybišku salonu ir galingais motorais. Kaip atrodys būsimas automobilis vokiečiai dar neatskleidžia, tad siūlome jums užmesti akį bent į keletą vokiečių leidinių skaitmeninių spekuliacijų naujojo „Cayenne“ tema.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų