REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ pranešė tarptautinėje elektronikos parodoje „CES 2014“ pristačiusi naujus 4G LTE įrenginius. Parodoje buvo pristatytas naujasis „Huawei“ išmaniųjų telefonų flagmanas „Huawei Ascend Mate 2 4G“, pademonstruotas telematikos įrenginys ME909T bei LTE Cat 4 įrenginiai.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad „Huawei Ascend Mate 2 4G“ išsiskiria didesniu ekranu ir našumu: jis turi 6,1 colio (15,5 cm) įstrižainės IPS ekraną, ilgai tarnaujančią 4050 mAh bateriją bei 5 megapikselių priekinę fotokamerą. „Huawei Ascend Mate 2 4G“ išsiskiria galingu 1,6 GHz dažnio 4 branduolių procesoriumi ir yra pristatomas kartu su „Huawei“ vartotojo sąsaja „Emotion 2.0“.

REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, „Huawei ME909T“ rinkai buvo pristatytas 2013-ųjų gruodžio 4 dieną. Tai yra naujos kartos įrenginys automobiliams, leisiantis vairuotojams kelyje paprastai naudotis palydovine navigacijos sistema (GNSS), pagalbos skambučiais (eCalls), eismo nuorodomis ar informacija apie orus.

„Huawei ME909T“ teikia 4G LTE CAT3 ryšį iki 100 Mb/s greičiu. Pranešama, kad įrenginys yra patikimas ir tvirtas, pagamintas laikantis automobilių elektronikos tarybos Q100 bei TS 16949 automobilių pramonės kokybės valdymo standartų. Įrenginys yra pritaikytas ekstremalioms ir sudėtingoms situacijoms – pavyzdžiui, kraštutinėms temperatūroms ar nepastoviam energijos tiekimui.

Taip pat parodoje pristatytas pirmasis pasaulyje SD kortelės dydžio 3G modemas „Huawei E2130/E2131“, kuris palaiko iki 21 Mb/s atsisiuntimo greitį. Šis itin kompaktiškas įrenginys gali būti naudojamas planšetiniuose ar nešiojamuosiuose kompiuteriuose, fotokamerose ir videokamerose.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų