REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Sveikatos apsaugos ministras Vytenis Povilas Andriukaitis sako, kad žmonės, norintys užsiimti natūralia medicina, privalės gauti licencijas ir bus kontroliuojami Natūralios medicinos rūmų, pranešė LRT Televizija.

REKLAMA
REKLAMA

Sveikatos apsaugos ministerija rengia du naujus įstatymus – Natūralios medicinos rūmų ir Natūralios medicinos praktikos. Ministras viliasi, kad jie iš Vyriausybės į Seimą atkeliaus jau pavasario sesijos metu.

REKLAMA

"Natūralios medicinos rūmai turės valstybės deleguotas funkcijas ir privalomąją narystę. Jie sukurs komitetus, kurie vertins kiekvieno norinčio dirbti toje srityje kvalifikaciją, kompetenciją, licencijavimą ir t.t.", – planuojamas naujoves apibūdina ministras.

Anot jo, natūralios medicinos praktikos įstatymas reglamentuos praktikuojančių specialistų veiklą ir apibrėš, kaip Natūralios medicinos rūmai juos prižiūrės.

"Rūmai dirba sveikatinimo veiklose. Kitaip sakant, sveikatos resursų valdyme ir dėl to jų žinioje bus daugelis gydymo metodų, kurie stiprina sveikatą. Ne ligas gydo, o stiprina sveikatą", – pabrėžia V.P.Andriukaitis.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų