REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos nacionaline vežėjų automobiliais asociacija „Linava“.

Telekomunikacijų bendrovė „Tele2“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos nacionaline vežėjų automobiliais asociacija „Linava“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tele2“ asociacijos nariams pagal individualius poreikius teiks visas telemetrijai reikalingas paslaugas. Jos vežėjams padės užtikrinti efektyvų logistikos valdymą, krovinio ir vežėjo saugumą bei mažesnes transportavimo sąnaudas.

REKLAMA

„Logistikos sektoriuje telemetrijos paslauga yra kasdieninis darbo įrankis, kuris taupo pinigus. Telemetrija padeda nuotoliniu būdu kontroliuoti degalų kiekį, padangų slėgį, krovinio temperatūrą, planuoti kelionės laiką, išlaidas, kartais netgi ištaisyti įvairius gedimus. Pradėję bendrauti su „Tele2“, galėsime geriau užtikrinti krovinių ir vežėjų saugumą ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje, Azijoje ar net Afrikoje“, – sakė Algimantas Kondrusevičius, „Linava“ prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA

„Telemetrija vežėjams yra būtina norint verslą organizuoti efektyviai ir mažesniais kaštais. Suteikdami patikimą įrangą ir visas būtinas mobiliojo ryšio paslaugas, užtikrinsime, kad vežėjai galėtų sėkmingai veikti įvairiose valstybėse ir nepermokėtų už ryšio paslaugas“, – sakė Remigijus Brasius, „Tele2“ M2M (machine-to-machine) pardavimo projektų vadovas.

Bendradarbiaudama su telemetrijos techninės įrangos tiekėjais, asociacijos „Linava“ vežėjams „Tele2“ palankiomis kainomis teiks balso paslaugas, mobilųjį internetą, ataskaitas perduodančių SMS žinučių paslaugas. Jas kiekviena asociacijai priklausanti įmonė galės pasirinkti pagal individualius poreikius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje didžioji dalis pagaminamos produkcijos eksportuojama į kitas valstybes, todėl vežėjams svarbu užtikrinti telemetrijos paslaugų ryšio kokybę ir pasiekiamumą. „Tele2“ telemetrijos paslaugos bus prieinamos visur, kur veikia operatoriaus ar jų partnerių užsienyje mobilusis ryšys.

„Tele2“ šiuo metu bendradarbiauja su 402 operatoriais ir ryšio paslaugas teikia 159 pasaulio valstybėse. Mobilusis internetas yra prieinamas 120 šalyse.

Vežėjams sutaupyti padės ir kasmet mažinami bendrovės „Tele2“ tarptinklinio ryšio tarifai. Plečiantis telemetrijos paslaugų vartojimui, didelę reikšmę turi mobiliojo ryšio kainų skirtumai. Dabar „Tele2“ privatūs ir verslo klientai tarptinklinio ryšio paslaugomis ES šalyse naudojasi pigiausiai tarp Lietuvos mobiliojo ryšio vartotojų.

REKLAMA

Didžiausias Lietuvoje „Tele2“ 2G tinklas apima beveik visą šalies teritoriją – 98,7 proc., o antras didžiausias 3G tinklas – 69,9 proc. Praėjusiais metais visiškai atnaujintas operatoriaus 3G tinklas ir baigiamos modernizuoti 2G ryšio stotys užtikrina 10-15 proc. didesnę „Tele2“ ryšio aprėptį ir signalo kokybę.

Ryšio modernizavimas kartu leis ateityje plėsti 4G ryšio paslaugas, kurios užtikrins spartesnį duomenų perdavimą. Tai dar labiau padidins telemetrijos galimybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų