REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno savivaldybės kontroliuojama šilumos tiekimo bendrovė „Kauno energija“ skirs solidžią paramą ne pačius geriausius laikus išgyvenančiam Lietuvos krepšinio čempionui Kauno „Žalgiriui“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kauno energijos“ akcininkai pirmadienį pritarė sprendimui iki 1 mln. litų paramos skirti viešajai įstaigai „Žalgirio“ krepšinio centras.

REKLAMA

„Mes senai dirbome šiuo klausimu ir džiaugiamės, kad pagaliau tai išsisprendė. Į šiuos pinigus žiūrim kaip į bendrą miesto savivaldybės paramą, nes Kauno savivaldybė valdo daugiau kaip 90 procentų įmonės akcijų, – BNS komentavo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas. – Šie pinigai bus skirti žaidėjų atlyginimams ir kitoms reikmėms, tačiau iš jų nebus mokamos susikaupusios skolos. Ir toliau ieškome paramos visais galimais būdais.“

REKLAMA
REKLAMA

Jau anksčiau buvo skelbta, kad klubas 2013–2014 metų sezone planuoja surinkti 15 mln. litų – po 5 milijonus iš privačių rėmėjų bei savivaldybės ir dar 5 mln. už parduotus bilietus.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų