REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė pristačiusi „LEGRIA mini X“ – vaizdo kamerą, užtikrinančią profesionalios įrangos garsą ir jį atitinkantį HD raiškos vaizdą. Šioje videokameroje firminė „Canon“ vaizdo kokybė dera su patobulintu garsu ir universaliu dizainu, leidžiančiu filmuoti įvairiomis aplinkybėmis, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad naujas didelis į „LEGRIA mini X“ įmontuotas erdvinio garso mikrofonas užtikrina puikios kokybės garsą. Dėl pagerintos dviejų sluoksnių mikrofono struktūros, kurią sudaro tinklinis audinys ir pagalvėlė, bei didesnio jo dydžio sumažėja foninis triukšmas ir trukdžiai. Naujoji vaizdo kamera pasižymi plačiu dinaminiu diapazonu, kuris leidžia tiksliai atkurti ir tylą, tvyrančią koncertų salėje prieš prasidedant koncertui, ir griausmingus mušamųjų instrumentų garsus koncerto pabaigoje.

REKLAMA

Dėl tiesinės PCM (impulso kodo moduliacijos ) įrašymo funkcijos „LEGRIA mini X“ užtikrina realų, nesuspaustą, didelio tankio garsą, prilygstantį kompaktinio disko garso kokybei. „Canon“ technologija „Audio Scene Select“ siūlo kelis iš anksto nustatytus režimus, kuriuos pasirinkus garso nuostatos automatiškai pritaikomos prie įvairių scenarijų, pavyzdžiui, koncerto ar posėdžio.

„Canon“ atsotvų teigimu, „LEGRIA mini X“ yra kompaktiška ir lengva. Ji turi unikalų f/2,8 170 laipsnių ypač plataus kampo objektyvą, įmontuotą stovą ir pakreipiamą 6,8 cm (2,7 col.) įstrižainės jutiklinį skystųjų kristalų ekraną.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „LEGRIA mini X“ veikia pažangioji „Canon“ DIGIC DV 4 apdorojimo platforma ir 1/2,3 col. CMOS jutiklis, todėl ja galima įrašyti AVCHD (1080/50i) ir MP4 (1080/25p) formatus. Šie formatai užtikrina filmuotų ir fotografuotų vaizdų gyvumą ir minimalų triukšmą net ir esant prastam apšvietimui. Nauja vaizdo stabilizavimo funkcija filmuojant stambaus plano režimu užtikrina vaizdo stabilumą net ir laikant kamerą rankose.

Vaizdo kameroje įmontuota belaidžio ryšio funkcija teikia galimybę peržiūrėti ir naudoti vaizdo įrašus įvairiuose įrenginiuose ar nusiųsti juos į socialinius tinklus. Be to, naudodamiesi išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu bei „Canon“ programėle „Camera Access Plus“, filmų kūrėjai gali kontroliuoti „LEGRIA mini X“ per atstumą ir tiesiogiai stebėti filmuojamus įvykius iš namųii.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdo kameroje veikia „Canon“ kameros slinkimo plokšte CT-V1iii,, kuri leidžia vartotojams belaidžiu ryšiu kontroliuoti kamerą iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio ir horizontaliai ją sukioti 200 laipsnių kampu. Kartu su „LEGRIA mini X“ ypač plataus kampo objektyvu ši kamera gali sukurti 360 laipsnių kampo reginį.

„LEGRIA mini X“ veikia „Time Lapse Recording“ režimas, leidžiantis rinktis intervalus nuo penkių sekundžių iki dešimties minučių. Režimas puikiai tinka pasakoti istorijoms, kurios trunka tam tikrą laikotarpį, o „Fast Motion“ ir „Slow Motion Capture“ nuostatos teikia galimybę padidinti nufilmuotos medžiagos peržiūros spartą iki 4 kartų arba sulėtinti ¼ ir ½ karto, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų