REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013-aisiais bendrovė „Apple“ teikė naujoves inkrementiškai. Rafinuotumas ir perfekcionizmas – tai vertybės, kuriomis technologijų milžinė vadovavosi visą laiką ir jiems tai puikiai sekasi išlaikyti, rašo qz.com.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, 2014-ieji metai, atrodo, bus kiek kitokie. Bendrovės galva Timas Cookas leidžia suprasti, kad šiais metais bendrovė skirs dėmesį esamų modelių tobulinimui. Sklinda kalbos, kad šiais metais pasirodys 12,9 colių įstrižainės „iPad“, kurio paskirtis yra pakeisti esamąjį ir plačiai naudojamą „MacBook Air“.

REKLAMA

Šiais metais „Apple“ pradėjo gaminti itin greitus mobiliųjų telefonų procesorius. Pernai kompanija pakeitė gamyklą – jeigu anksčiau procesorius „iPad“ ir „iPhone“ telefonams gamino „Samsung“, visai neseniai tai perėmė Taivano gamykla.

Galingesnės planšetės mažina skirtį tarp pastarųjų ir nešiojamųjų kompiuterių. Kalbama jau apie ateityje gaminamus hibridinius kompiuterius – pusiau planšetes, pusiau nešiojamuosius kompiuterius. Beje, kitos kompanijos, gaminančios kompiuterius, pavyzdžiui „Intel“, jau ne vienerius metus nesėkmingai to siekia.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, 2014 metais vartotojai gali sulaukti daugybės naujų aksesuarų išmaniesiems telefonams. Tai gali paskatinti ir tai, kad gamintojams vis sunkiau pasiūlyti naujoves technologijų srityje. Taigi konkurencijos erdvė plėsis šiais metais akivaizdžiau – nekalbėsime vien tik apie įrenginius.

Technologijų kompanija milžinė šiais metais taip pat ketina pristatyti ir didesnį „iPhone“. Kalbama, kad naujasis „iPhone 6“ modelis gali būti laikomas netgi kompiuterio alternatyva. Be to, pastarasis įrenginys kartu pasirodys taip pat su nauja operacine sistema – „iOS 8“. Vis dėlto daugiausia vilčių sudedama į šiais metais, tikėtina, pasirodysiantį „Apple“ išmanųjį laikrodį. Dar visai neseniai „Bloomberg“ pranešė, kad ties šiuo projektu dirba kiek daugiau nei šimtas inžinierių. Kompanija pranešė, kad išmaniojo laikrodžio ekranas bus su 1,5 colių įstrižaine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iki šio laiko nemažai kompanijų bandė kurti išmaniuosius laikrodžius. Tačiau vis nesėkmingai, konstatuoja verslo naujienų portalas. Išmanusis laikrodis turi būti toks patogus, kad puikiai integruotųsi į žmonių kasdienį gyvenimą, kaip tai padarė išmanieji telefonai.

Iš ankstesnės patirties galima teigti, kad „Apple“ kompanijai pavyksta to pasiekti. Todėl daug vilčių teikiama ir jos išmaniesiems laikrodžiams. Ar tai taps įrenginys, be kurio neįsivaizduosime nė vienos savo dienos? Tik praėjus kuriam laikui galėsime atsakyti į šį klausimą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų