REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alma Mosteikaitė

Alytuje veikiančiai statybų bendrovei „Kortas“, siejamai su buvusiu miesto meru Česlovu Daugėla, paskutinį praėjusių metų mėnesį pradėjo vadovauti buvęs aplinkos ministras Gediminas Kazlauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Statybų bendrovė „Kortas“ Alytuje veikia nuo 1992-ųjų. Jos akcininkai yra buvęs Dzūkijos sostinės meras Č.Daugėla, jo žmona Virginija Daugėlienė ir mama Ona Aldona Daugėlienė.

REKLAMA

Prieš tapdamas meru Č.Daugėla pats vadovavo „Kortui“. Netekęs mero posto užėmė laikino bendrovės generalinio direktoriaus pareigas. Iki šiol vadovauja „Korto“ valdybai.

Paskutinį praėjusių metų mėnesį „Korto“ valdyba nusprendė į bendrovės generalinio direktoriaus pareigas paskirti G.Kazlauską. Jis praėjusios kadencijos Seimo suformuotoje daugumoje kaip Tautos prisikėlimo partijos atstovas užėmė aplinkos ministro postą, prieš tai vadovavo Vilniaus statybų bendrovei „Merko statyba“.

REKLAMA
REKLAMA

„Statybininkų bendruomenėje mes visi vienas kitą pažįstam. Pernai su Česlovu Daugėla susitikom statybininkų šventėje Druskininkuose ir jis mane pakvietė ateiti vadovauti „Kortui“, – sakė G.Kazlauskas, buvusiame Vilniaus inžinerinės statybos institute įgijęs statybos inžinieriaus specialybę, šiuo metu nepartinis, iki tapdamas minėtos įmonės generaliniu direktoriumi užsiėmęs konsultacine veikla statybų klausimais.

Naujasis „Korto“ vadovas tvirtino, kad jam keliami elementarūs reikalavimai – bendrovė turi dirbti sėkmingai ir pelningai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakar Kauno apygardos teisme toliau buvo nagrinėjama baudžiamoji byla, kurioje Č.Daugėla yra vienas iš kaltinamųjų dėl turto iššvaistymo, piktnaudžiavimo ir dokumentų klastojimo rekonstruojant miesto stadioną.

Praėjusių metų pabaigoje Lietuvos statybos inžinierių sąjungos taryba Č.Daugėlai suteikė statybos inžinieriaus garbės vardą ir jį apdovanojo Lietuvos statybos inžinieriaus garbės ženklu už unikalių objektų statybą ir ilgametį darbą statybos srityje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų