REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas Sklandžiai seksis darbai, nenuvils pokalbiai. Jausite bendraminčių paramą.

Avinas Sklandžiai seksis darbai, nenuvils pokalbiai. Jausite bendraminčių paramą.

REKLAMA

Tauras Noriai ir gana sklandžiai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis, kolegomis. Tikėtinas stiprus poreikis su kažkuo labiau suartėti, užmegzti ar nutraukti ryšius, tuoktis ar skirtis. Seksis, jei ieškote galimybių bendradarbiauti.

REKLAMA
REKLAMA

Dvyniai Gali atsiverti naujos galimybės. Pasistenkite gerai sutarti su kolegomis, partneriais.

Vėžys Jums gali pasisekti, jei ketinate leistis į kelionę. Nusimato vertinga informacija, vykęs pasirinkimas, geri mokslo ar darbo rezultatai.

REKLAMA

Liūtas Pravartu rimčiau susimąstyti apie naujas gyvenimo bei veiklos perspektyvas.

Mergelė Gali atsirasti netikėtų poreikių ir troškimų. Galbūt užmegsite intriguojamą pažintį.

Svarstyklės Būsite santūriai dalykiški ir šiek tiek paslaptingi. Nusimato įvykių, gimdančių romantiškas iliuzijas arba svajones apie garbę, karjerą, tolimą kelionę.

Skorpionas Sulauksite viltingų pažadų ar patarimų. Tikriausiai tapsite itin dosnūs vaikams, norėsis linksmintis, puoštis.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Galbūt gausite aktualių žinių, susijusių su mokslo, juridinėmis ar verslo aktualijomis. Sustiprės gerovės pojūtis.

Ožiaragis Padaugės bendravimo su įvairiais žmonėmis. Galima įdomi išvyka arba diskusija. Tai išblaškys įprastą rutiną, pagyvins gyvenimo ritmą. Tikriausiai galėsite pasimėgauti smulkiomis pramogomis, geros draugijos teikiama atgaiva.

Vandenis Dabar ar anksčiau atliktas darbas atneš rezultatus. Palanku derėtis su giminėmis, ieškoti informacijos namų archyvuose ir pan.

Žuvys Maloniai nuteiks jus supančių žmonių geranoriškumas. Yra tikimybė, kad realizuosite troškimą, susijusį su kūryba, vaikais, žaidimais, lošimais. Būsite linkę daryti svarbius sprendimus meilės srityje. Turbūt atsiras proga smagiai papramogauti.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų