REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija LG jau patvirtino apie savo ketinimus sugrįžti į planšetinių kompiuterių rinką. Debiutiniu produktu turi tapti modelis „LG G Pad 8.3“, gausiantis operacinę sistemą „Android“. Vis tik „Fudzilla“ tvirtina, jog LG užsiims ne tik „Android“ planšetėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Nutekinta informacija iš Indijos muitinės duomenų bazės rodo, jog korėjiečių kompanija ruošia kelis 11T serijos planšetinių kompiuterių prototipus. Pastarieji gaus operacinę sistemą „Windows 8.1“ – platformą, kurią anksčiau LG kritikavo kaip nepadedančią stimuliuoti kompiuterių pardavimų.

REKLAMA

Abu planšetiniai kompiuteriai turi procesorius „Intel Atom“ Z3770 ir Z3740, priklausančius „Bay Trail“ („Silvermont“ architektūra) platformai. Apie kitas planšetinių kompiuterių technines specifikacijas ir naudojamus ekranus, deja, nieko nepranešama.

Atsižvelgiant į bendrą „Windows 8/8.1“ planšetinių kompiuterių gamintojų praktišką, LG naujokai turėtų gauti prijungiamą klaviatūrą arba kažkokiu kitokiu būdu transformuotis į nešiojamąjį kompiuterį.

Be to, kompanija LG ruošiasi anonsuoti hibridinį įrenginį, kuris gaus procesorių „Intel Core i5-4200U“ su „Haswell“ architektūra. Sprendžiant iš turimos informacijos, „Intel“ pavyko įgyti korėjiečių gamintojo pasitikėjimą. Kokiais svertais naudojosi „Microsoft“, bandydama įtikinti LG naudoti operacinę sistemą „Windows“, kol kas sunku pasakyti.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų