REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA klubo „Miami Heat“ Dwyane‘as Wade‘as, praėjus vos savaitei nuo sužadėtuvių su aktore Gabrielle Union, žiniasklaidai prisipažino su kita moterimi turįs sūnų, kuris gimė maždaug prieš mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano gyvenimą visuomenė akylai stebi, taigi nėra prasmės slėpti... Žinote, aš visuomet stengiausi susikoncentruoti į dalykus, kurie yra svarbiausi man ir mano šeimai. Visada stengiausi būti geras tėvas, ir tai nesikeičia. Bet, taip, aš turėjau sunkių momentų... Kita vertus, jaučiuosi palaimintas, sulaukęs dar vieno sūnaus, kuris yra visiškai sveikas. Taigi aš judu toliau“, – kalbėjo D.Wade‘as, prisipažinęs, jog į kitos moters glėbį puolė tuomet, kai santykiai su G.Union buvo pašliję.

REKLAMA

Krepšininkas neketina nusigręžti nuo kūdikio ir žada aktyviai dalyvauti trečio sūnaus gyvenime. D.Wade‘as, kuris su G.Union susižadėjo gruodžio 21 dieną, augina du sūnus iš pirmosios santuokos – 12-metį Zaire‘ą ir 7-erių Zioną.

Majamio „Heat“ žvaigždė visuomenėje žinomas kaip pasiaukojantis tėvas. 2012 metais pasirodžiusi jo autobiografinė knyga netgi pavadinta „Father First“ („Visų pirma – tėtis“). D.Wade‘as siekė pabrėžti, kad gyvenime jis pirmiausia yra tėvas, o tik tada krepšininkas.

„Jūs žinote, kaip aš įsitraukęs į savo sūnų gyvenimą. Net tada, kai jie gyveno ne su manimi, dariau viską, kad kuo dažniau juos matyčiau. Visuomet pirmiausia būsiu tėvas, o tik po to krepšininkas. Ir dabar tai nesikeičia“.

Daugiau skaitykite: sportin.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų