REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

30 proc. Amerikoje gyvenančių moterų patiria orgazmą sapnuodamos. Įdomu, kad tai visai nesusiję su erotinio pobūdžio sapnais, seksualiniu pasitenkinimu prieš miegą. Taip pat tai nepriklauso nuo moters aktyvumo intymiuose santykiuose. Tačiau tai yra visiškai natūralus dalykas, tiesa, dažniau jis būdinga vyrams.

REKLAMA
REKLAMA

Kėgelio pratimai − ne vienintelis būdas priartėti prie orgazmo. Bet koks fizinis aktyvumas ne tik didina jūsų šansus dažniau patirti orgazmą, bet ir daro jį stipresnį. Iš 2000 apklausoje dalyvavusių moterų 80 proc. teigė, jog pradėjus sportuoti seksas tapo daug geresnis.

REKLAMA

Peršalimas, migrena, inkstų ligos, depresija ir stresas − dalykai, nesuderinami su orgazmu. 300 įvairaus amžiaus europiečių moterų buvo atlikta medicininė lytinės sveikatos patikra. Moterų, kurios reguliariai patiria orgazmą, sveikatos rodikliai buvo žymiai geresni. Nekalbant apie jų nuotaiką bei gyvenimo kokybę.

Vokietijos ir Kanados mokslininkai beveik vienu metu priėjo prie bendros išvados. Jie teigia, kad aukšto intelekto moterys ne visada sugeba juo išmintingai pasinaudoti. Vokietijoje apklausus 2000 gerai išsilavinusių moterų, paaiškėjo, kad net 62 proc. sunkiai patiria orgazmą arba nėra jo nei karto patyrusios.

REKLAMA
REKLAMA

Tik 38 proc. vidutinį išsilavinimą turinčių moterų kyla panašių problemų. Kanadoje 55 proc. universitetinį išsilavinimą turinčių moterų prisipažino turį bėdų dėl orgazmo, o 70 proc. dailiosios lyties atstovių, kurių išsilavinimas nėra toks geras, teigia orgazmą „pažįstančios“ ne iš vadovėlių.

Florencijos (Italija) universiteto specialistai verčia abejoti teiginiu, kad alkoholis yra orgazmo priešas. Atlikto tyrimo, kuriame dalyvavo 950 moterų, rezultatai rodo, kad dailiosios lyties atstovės, kurios per dieną išgeria vidutiniškai dvi taures vyno, orgazmą patiria dažniau, nei visiško abstinentės. Savaime suprantama, svarbu nepadauginti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų