REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Alė Sima

Astrologai tikina, kad apranga turi atliepti ateinančių metų simboliką, nes tik tada jie atneš laimės.

REKLAMA
REKLAMA

Pagal Rytų horoskopą ateinantys metai bus Medinio arklio. Šis gyvūnas spinduliuoja energiją, dinamiką, jam būdingas praktiškumas, aistra ir emocionalumas siekiant tikslo. Atsižvelgdami į tai, turėtume rinktis ir aprangą. Stilistė Natalija Stunžėnienė, interneto svetainės nataljastun.com šeimininkė sako, kad pasaulio madas diktuojantys dizaineriai, kurdami 2013–2014 m. rudens ir žiemos kolekcijas, paisė ir Rytų horoskopo. Jie pateikė platų asortimentą mėlynų ir akvamarino spalvos suknelių. Šiemet taip pat madingi žydri, violetiniai, turkio, rudos, pilkos, pastelinių ir aukso spalvų atspalviai.

REKLAMA

Suknelės galėtų būti įvairių stilių – ir klasikinio, ir minimalistinio, ir romantiško. Norinčioms pabrėžti dinamiką ir energiją stilistė pataria rinktis daugiasluoksnes, plazdančios suknelės iš lengvų, skaidrių audinių, puošti jas plunksnomis, raukiniais. Šios detalės moteriai judant suteikia energijos ir nepamirštamo žavesio. Praktiškumą simbolizuoja klasikinio, paprasto kirpimo, minimalistinio stiliaus suknelės iki kelių. Tokią suknelę vilkinti moteris visada atrodys tinkamoje vietoje ir tinkamu laiku.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai įsigysite suknelę, nepamirškite prie jos priderinti aksesuarų, – primena N.Stunžėnienė. – Kad būtų paprasčiau priderinti aksesuarų spalvas ir stilių, suknelę pasiimkite į parduotuvę.“

Drabužių komplektą aksesuarais pradėkite puošti nuo labiausiai patikusio, pavyzdžiui, delninės. Dabar galima rasti įspūdingų mažų dėžučių formos delninių su inkrustuotais kristalais, siuvinėtų, iš metalo, stiklo, kristalų, kailio, atlaso ar zomšos. Delninė – tai mažas meno kūrinys, kuris turi puošti moterį.

Papuošalais – auskarais, žiedai, kaklo papuošalai – užbaikite drabužių komplektavimą. Tik jų nepadauginkite – verčiau mažiau, nei per daug. Jeigu, pavyzdžiui, jūsų komplekto akcentu tapo originali delninė, auskarus rinkitės vinukės formos su kristalais ar perlais ir minimalistinį žiedą. Jei prie drabužių komplekto priderinote įspūdingus masyvius auskarus, atsisakykite kaklo papuošalo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prie iškilmingos suknelės būtini ir vakariniai bateliai. Jie turi būti iš prabangių medžiagų – atlaso, zomšos, lakuotos odos – ir subtilaus dekoro. Bateliai galėtų būti dekoruoti kristalais, kaspinais, segėmis, dirbtinėmis gėlėmis, miniatiūrinėmis sagtimis.

Stilistė Natalija Stunžėnienė pataria prie šventinių drabužių atidžiai derinti aksesuarus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų