REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ilgametis Lietuvos krepšinio lygos dalyvis bei nugalėtojas Eurelijus Žukauskas šiuo metu krepšinį žaidžia tik mėgėjiškai, tiesa, neužmiršdamas ir savo buvusio gyvenimo etapo – profesionalaus krepšinio. Savyje žalgiriečiu save dar vadinantis aukštaūgis sako, kad prie televizoriaus yra visai kitoks.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš už gražų krepšinį ir geras emocijas, nors savo širdimi esu dar „Žalgiryje“. Kai žaidžia „Lietuvos rytas“ su „Žalgiriu“, palaikau žalgiriečius. Tačiau tik tuomet, kai žaidžia gerai, o ne taip, kaip paskutinį kartą. Šįsyk iki pabaigos neišžiūrėjau“, – laidoje „LKL dienoraštis“ sakė E. Žukauskas, pridūręs, kad šio sezono Lietuvos krepšinio lyga jam labiausiai ir yra netikėta dėl „Žalgirio“ nesėkmingo starto.

REKLAMA

„Man atrodo, niekas negalėjo tikėti, kad „Žalgiris“ besibaigiant metams bus tik ketvirtoje vietoje. Kita vertus, neabejoju, kad jis dar parodys, ko yra vertas. Kas dar stebina? Turbūt tai, kad pagaliau, tiek „Žalgiris“, tiek „Lietuvos rytas“ turi skaitytis su kitais. Mano laikais taip nebūdavo. Turbūt, tai reiškia, kad lyga tapo aukštesnio lygio“, – sakė E. Žukauskas.

„Ypač įdomi kova bus dėl trečios vietos. „Neptūnui“ šis sezonas geras. Vyrai tikrai gerai kovoja ir žaidžia, tik fortūna kol kas dažnai atsuka nugarą. Ten surinkta išties gera komanda. O jei dar truputėlį su finansais būtų geriau, manau, kad LKL ekipų lygis dar labiau susivienodintų“, – dėstė buvęs krepšininkas.

Jo nuomone, pasibaigus sezonui, auksas atiteks „Žalgiriui“, sidabras – „Lietuvos rytui“, bronza – Prienų klubui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų