REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė artėjančioje CES parodoje pristatysianti naujausią vaizdo ir garso įrenginių seriją. Tarp aukštos klasės įrenginių joje bus kompaktiška garso sistema „LAB540W“, belaidė garso sistema „NP8740“, garsiakalbių sistema „NB5540“, sakoma LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešama, kad garso sistema „LAB540W“ pritaikyta naudoti kaip priedas prie įvairaus dydžio – nuo 32 iki 55 colių – plačiaekranių televizorių. 39,5 mm aukščio, 4.1 kanalo sistema turi 320 vatų galią ir atskirą žemųjų dažnių garsiakalbį – tai leidžia sukurti erdvinį garsą. Sistemoje integruotas 3D „Blu-ray“ grotuvas ir „LG Smart TV“ funkcija, kuri leidžia bet kurį plačiaekranį televizorių paversti išmaniu. Be to, belaidžiu internetu ar „Bluetooth“ ryšiu muziką į sistemą galima perkelti iš kito įrenginio.

REKLAMA

„CES 2014“ inovacijų prizą pelniusi belaidė garso sistema „NP8740“ suderinta su dviejų juostų „Wi-Fi“ (2.4/5GHz) – tai leidžia vartotojams groti muziką iš interneto šaltinių, teigia LG atstovai. Belaidžiai 24 bit/192 kHz galios garsiakalbiai perteikia garsą įvairiomis kryptimis – juos galima išstatyti įvairiuose kambariuose. Be to, vartotojai gali pasirinkti groti tą pačią muziką namuose (režimas „Party Mode“) arba skirtingą per kiekvieną garsiakalbį (režimas „Personal Mode“). Garso sistemą ir garsiakalbius galima kontroliuoti per išmanųjį telefoną įdiegus jame specialią programėlę.

REKLAMA
REKLAMA

Plonas, minimalaus dizaino garsiakalbis „NB5540“ pritaikytas naudoti kartu su įvairaus dydžio ir modelio televizoriais. 4.1 kanalo, 320 vatų garsiakalbis, nepriklausomai nuo mažo dydžio, sukuria galingą garsą – tai įmanoma dėl dviejų kanalų priekyje ir dviejų gale konfigūracijos.

„NB5540“ integruotas stiprintuvas užtikrina natūralų HD garsą. Garsiakalbis jungiasi prie televizoriaus HDMI ar ARC jungtimi, o „Bluetooth“ gali transliuoti muziką iš išmaniųjų įrenginių – televizorių, telefonų. Garsiakalbis gali būti kabinamas ant sienos ar pastatomas bet kurioje vietoje namuose, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų