REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas

REKLAMA

Meilės metas. Tačiau tam palankus tik vakaras, kai tiktų įsimylėti (ar atgaivinti seną meilės ryšį) ar skirti meilės pasimatymą. Dieną pasisaugokite apgaulių per įtakingus, aukštus asmenis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gilinkitės į savo jausmus ir poreikius – kas ką valdo: jūs savo emocijas ir norus ar atvirkščiai? Beje, ar jie tikri? Tikėtini nesklandumai tvarkant reikalus ar važiuojant automobiliu. Nieko atsakingo nesiimkite.

REKLAMA

Dvyniai

Nesiimkite iniciatyvos nei darbe, nei namuose – dėl to galite nukentėti. Stenkitės jei ne prisiderinti, tai bent jau nesukelti ginčų. Saugokite sveikatą ir sveikus santykius su sutuoktiniu ir aplinkiniais.

Vėžys

Nebūkite irzlūs, nepatenkinti – neapykanta irgi vienija, o šiandien su kuo nors susieti savo likimą nepatartina. Būkite itin apdairūs plėtodami savo veiklą, ypač jei ji susijusi su pinigais, dokumentais, užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nedėkite didelių vilčių į reikalus, jei jie susiję su užsieniečiais ar kelione. Jei jau turite keblumų, atidėkite savo problemą: jau rytoj ji gali netikėtai išsispręsti.

Mergelė

Neatskleiskite savo tikslų bei siekių. Negeras laikas kreiptis ir į savo viršininką ar partnerius su pasiūlymais, prašymais, taip pat netiks susitikti su būsimuoju darbdaviu.

Svarstyklės

Netinkamas laikas ką nors keisti, kurti ateities planus (ypač susijusius su pinigais, meile, nauja veikla, gyvenamąja vieta) ar apie juos kam nors pasakoti, dalintis savo svajonėmis, sumanymais. Būkite atsargesni bendraudami, neužmegzkite naujų pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Greičiau pavargsite, nuliūsite, tad dažniau ilsėkitės ir nevarginkite savęs neprivalomais darbais ir nereikalingu bendravimu. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

Šaulys

Pasisaugokite konfliktų, venkite nervintis (įpykę galite pasielgti sau nenaudingai). Tik laimėsite, jei atidėsite svarbaus sprendimo priėmimą, nesvarbu, ar jis susijęs su jūsų darbu, ar su pinigais, ar su meile.

Ožiaragis

Apgaulingas laikas. Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš šiandien gautų patarimų ar pasiūlymų.

REKLAMA

Vandenis

Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami: šiandien geriausia patylėti. Atidžiau elkitės su dokumentais, apdairiau vairuokite. Tikrinkite gaunamą informaciją – neskubėkite ja tikėti ir pasinaudoti, juolab jos skleisti.

Žuvys

Nepasiduokite kitų nuomonei ir vadovavimui – darykite tik taip, kaip jaučiate esant reikalinga. Draugų įtaka irgi gali pakenkti. Jei jau reikia gero draugo patarimo, pasikvieskite jį rytoj į namus ir atvirai pasišnekėkite. Šiandien nepatartina nieko priiminėti savo namuose, nebent vėlai vakare.

Šaltinis www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų