REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Juodoji švenčių kronika

Papildyta 12:20

Sveikatos sutrikdymai

Sveikatos sutrikdymai

REKLAMA

Gruodžio 25 d. į Vilniaus ligoninę pristatyti iš Vilniaus, Lokių g., savo buto, R. B. (gimusi 1974 m.)(durtinė žaizda pilve) ir jos sūnus S. A. (gimęs 1993 m.)(durtinė žaizda krūtinėje), kurie paaiškino, kad tą pačią dieną apie 15 val. namuose vienas kitą sužalojo peiliu.

REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 25 d. apie 20 val. 20 min. Širvintų r., Liūnų I k., name, išgertuvių metu vyriškis peiliu sužalojo K. R. P. (gimusį 1939 m.), kuris dėl dviejų durtinių žaizdų pilve paguldytas į ligoninę. Įtariamasis neblaivus G. J. (gimęs 1974 m.) uždarytas į areštinę.

REKLAMA

Gruodžio 25 d. apie 20 val. 30 min. Kaune, Kovo 11-osios g., grupė asmenų peiliu sužalojo bei po to patikrino kišenes 1999 m. gimusiam nepilnamečiui, kuris dėl durtinės žaizdos nugaroje paguldytas į ligoninę.

Gruodžio 25 d. apie 18 val. namuose Alytuje S. L., gimęs 1972m., reg. Vilniaus m. sav., būdamas neblaivus, trenkė vieną kartą ranka savo sugyventinei T. L., gimusiai 1968m., gyv. Alytus, į galvą, vieną kartą su ranka į nosį. T. L. tėvui I. L., gimusiam 1941m., Alytus, sudavė vieną smūgį su ranka į kairiąją ausį. S. L. sulaikytas ir patalpintas į Alytaus AVPK areštinę.

REKLAMA
REKLAMA

Rasti žmonių kūnai

Gruodžio 25 d. apie 07.10 val. Prienų r. sav. namo kambaryje gulintis lovoje rastas E. T., gimusio 1954m., gyvenusio ten pat, lavonas be išorinių smurto žymių. Išduota užduotis atlikti objektų tyrimą.

Gruodžio 25 d. 10 val. 15 min. Šakių r., Griškabūdžio mstl., J. Puidoko g., prie namo, griovyje, veidu paniręs po vandeniu, rastas A. B. (gimusio 1966 m.) kūnas. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Gruodžio 25 d. 11 val. 30 min. Vilniuje, Savanorių pr., rastas nenustatytos tapatybės apie 40-50 metų amžiaus vyriškio kūnas be išorinių smurto žymių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gruodžio 25 d. apie 13.00 val. Varėnos r., prie mokyklos katilinės prie rąstų (malkų) krūvos rastas mokyklos kūriko V. B., gimusio 1970m., gyv. Varėnos r., lavonas, ant kurio veido matėsi kraujosruvos bei daugybiniai nubrozdinimai. Manoma, jog vyriškį užgriuvo rastai. Tolimesniam tyrimui lavonas išvežtas Į Alytaus ekspertinį poskyrį.

Gruodžio 25 d. 16 val. 20 min. Klaipėdoje, Jaunystės g., upelyje, rastas A. K. (gimusio 1950 m.) kūnas su kirstine žaizda kaktoje ir nubrozdintu smakru. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

REKLAMA

Kiti įvykiai

Gruodžio 25 d. apie 21 val. 30 min. Kaune, V. Putvinskio g., prie klubo, vyriškis, kuris buvo neįleistas į klubą, iš kišenės išsitraukė daiktą, panašų į granatą. Įvykio vietoje sulaikytas ir į Kauno m. Centro PK pristatytas K. S. (gimęs 1985 m.), pas kurį rasta ir paimta galimai mokomoji praktinė granata, kurią išsivežė išminuotojai. K. S.

Gruodžio 25 d. apie 23 val. 15 min. Druskininkų m., Vilniaus al. esančioje picerijoje “Čili”, nenustatytas asmuo ar asmenys nuo staliuko pagrobė D. Č., gimusiai 1985m., gyv. Druskininkų m., priklausantį mobiliojo ryšio telefoną "Apple Iphone 4".

REKLAMA

Kiti pranešimai apie įvykius, susijusius su valstybinės valdžios ir valdymo, teisėsaugos institucijų pareigūnais bei tarnautojais

Gruodžio 25 d. 6 val. 50 min. Vilniuje, A. Kojelavičiaus g., sulaikytas automobilis „Nissan X-Trail“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas neblaivus (0,69 prom. alkoholio) Lietuvos kelių policijos tarnybos Patrulių kuopos antrojo būrio vyresnysis patrulis A. A. (gimęs 1971 m.).

Gruodžio 25 d. apie 23 val. 55 min. Šiauliuose, Lyros g., vyriškis aštriu daiktu sužalojo ne tarnybos metu neuniformuotą neblaivią (0,45 prom. alkoholio) Šiaulių aps. VPK Patrulių rinktinės patrulę O. S. (gimusią 1989 m.), kuri dėl pjautinių pirštų žaizdų išvežta į Vilniaus ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Valstybės tarnautojo papirkimas

Gruodžio 25 d. apie 20 val. 30 min. Jurbarko r., Veliuonos mstl., M. T. (gimęs 1990 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (vairavo neblaivus (1,95 prom. alkoholio) ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo), Marijampolės aps. VPK Jurbarko r. PK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 1 d. M. T. uždarytas į areštinę.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų