REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trylika metų Tarptautinėje kosminėje stotyje gyvena kosmonautai, CERN greitintuvuose atkartojame pirmuosius Visatos susikūrimo momentus ir dėl maisto trūkumo kiekvienais metais miršta 3,1 milijono vaikų iki penkių metų amžiaus. Kas dešimt sekundžių po vieną vaiką. Kas čia per nesąmo-nė?

REKLAMA
REKLAMA

„Jungtinių Tautų pasaulio maisto programos duomenimis, šiandien užauginame tiek maisto, kiek užtektų visiems žmonėms. Mes turime sočiai maisto! Daugiau nei po 2100 kilokalorijų kiekvienam per dieną. Tačiau šį rytą, apie 842 milijonai žmonių atsikėlė ir nežinojo ar pavyks pavalgyti. Tai yra kas aštuntas žmogus iš mūsų. Ar norime tobulėti kaip žmonija? Mes galime pakeisti pasaulį“, - svarsto „Mokslo sriubos" savanoriai.

REKLAMA

Interneto TV laida „Mokslo sriuba" - tai ne pelno siekianti jaunų žmonių iniciatyva populiarinti mokslą visuomenėje. Kas antrą šeštadienį „Mokslo sriubą" galima ragauti adresu http://www.mokslosriuba.lt. „Mokslo sriuba" kuriama bendradarbiaujant su Baltijos pažangių te-chnologijų institutu. Patronažą šviesiai suteikia Lietuvos nacionalinė UNESCO komisija.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų