REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laima AGANAUSKIENĖ

Penktus metus iš eilės rajono miškininkai radviliškiečiams siūlė „Parsinešti Kalėdas į savo namus“ – gyventojams buvo paruošta per pustrečio tūkstančio eglių šakų.

REKLAMA
REKLAMA

Prie jau įprastų vietų – Radviliškio centre, netoli Savivaldybės, prie Šeduvos, Baisogalos, Skėmių bei Gudžiūnų seniūnijų – norintys savo namus pasipuošti mišku kvepiančiomis eglių šakomis rinkosi dar nepasirodžius Miškų urėdijos darbuotojams.

REKLAMA

Radviliškyje miškininkai apie 1,5 tūkstančio šakų sukrovė į kalėdiškai papuoštą traktoriaus priekabą. Bemaž pilna priekaba netruko ištuštėti – mat, miškininkai šakas dalino negailėdami, tad kai kas nešėsi po vieną, o kai kas ir po kelias gražuoles šakas. Ne tik sau, bet ir kaimynui, draugui ar bendradarbiui.

Pensininkė Valerija „Mūsų kraštui“ sakė šakų ateinanti trečius metus.

„Dabar jau nebeieškau iš anksto šakų kaip anksčiau. Žinau, kad miškininkai vis tiek atveš. Gyvenu netoli centro, tai parnešu šaką ir savo draugei, kuriai sunku vaikščioti. Anksčiau puošdavau eglutę, bet anūkai užaugo, tai pasipuošiu tik šaką. Man to pakanka. Svarbu, kad namai kvepėtų sakais“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Nepasiturintiems žmonėms taip pat yra svarbu, kad gali sutaupyti ir kelis litus.

„O mes džiaugiamės, kad prisidedame prie gražiausios metų šventės tokiu būdu ir labai tikimės, kad tai padės išsaugoti eglutes miškuose“, – sakė kartu su kitais urėdijos atsakingais darbuotojais akcijoje dalyvavęs Radviliškio miškų urėdijos urėdas Juozas Eismontas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų