REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Naujasis „Lamborghini Huracan LP 610-4“ oficialiai debiutuos kitų metų kovo mėnesį, Ženevos automobilių parodoje. Tačiau virtualioje erdvėje italai jau išviešino savo automobilio fotografijas ir daug techninės informacijos. Taigi, galima sakyti, kad virtuali naujojo „Lamborghini“ premjera jau įvyko.

REKLAMA
REKLAMA

Anksčiau buvo teigiama, kad „Huracan“ vardas – tai improvizacija senovės majų ugnies ir audrų dievo Urakano tema. Dabar italai patikslino, kad jis turi ir šį tą bendro su korida. O tai yra sena „Lamborghini“ tradicija. Pasirodo, „Huracan“ vardu buvo šaukiamas ir koridos bulius, kuris buvo tapęs publikos numylėtiniu Alikantės mieste dar 1879 metais.

REKLAMA

„Huracan“ dalysis platforma su naujos kartos „Audi R8“. Tačiau „Huracan“ bazė turėtų būti 30 mm mažesnė. Automobilio „širdimi“ bus atnaujintas 5,2 litro darbo tūrio V10, kurio galia sieks 610 a.g. Ambicingas motoras atitiks kitais metais įsigaliosiančius „Euro 6“ taršos reikalavimus. Variklis bus agregatuojamas su 7 pavarų „robotu“.

Dinaminės automobilio charakteristikos – solidžios. Iki šimto kilometrų per valandą greičio „Huracan“ spurtuos per 3,2 sek. , o maksimalus automobilio greitis apribotas ties 325 kilometrų per valandą riba.

Bazinė automobilio versija – su visų ratų pavara. Tiesa, gali būti, kad visiškiems ekstremalams vėliau bus paruošta ir „Huracan“ versija tik su galinių ratų pavara.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų