REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per Kalėdas ne visus motyvuoja pinigai

Kaip Kalėdas minėti įmonėje? Kas geriau – šventinis vakarėlis kolektyvui ar solidesnė dovana kiekvienam įmonės darbuotojui?

REKLAMA
REKLAMA

Personalo kompanijos „Talent lab“ atstovė Laura Gylienė neabejoja, kad šventiniu laikotarpiu ypač svarbus dėmesys kiekvienam darbuotojui. Tikra švente darbuotojui gali būti ir dovanėlė jo vaikui, ir kalėdinis įmonės vakarėlis, ir piniginė premija. Tai esą gera proga sutvirtinti kolektyvą.

REKLAMA

„Kalėdinis laikotarpis labai gera galimybė prisimininti darbuotojus. Nors motyvacija turėtų būti visus metus, tačiau bent jau per šventes galime pamatyti darbuotų poreikius. Žmonėms patinka šventiniu laikotarpiu gauti papildomą piniginį atlygį, nors tai, beje, motyvuoja ne visus darbuotojus", – sakė L. Gylienė.

Uždarosios akcinės bendrovės „Addendum Solutions“ direktorius Edvardas Jatautas tikina, kad per šventes jo vadovaujamas kolektyvas renkasi bendrovės nariams skirtą aplinką.

REKLAMA
REKLAMA

Čia dirbantys žmonės į vakarėlį renkasi be antrų pusių ir be vaikų.

„Ieškome netradicinių sprendimų, nedarome prabangių renginių. Norint pasikalbėti ne apie darbą, o apie kasdienį gyvenimą, džiaugsmus ar rūpesčius, reikia neformalios aplinkos. Tam labai tinka kad ir kaimo turizmui pritaikyta sodyba,“ – mano E.Jatautas. Verslo konsultantė Živilė Jakimavičiūtė įsitikinusi, kad į kalėdinio vakarėlio organizavimą būtina įtraukti visą kolektyvą.

„Kiekvienai įmonei vertinimas „nebrangu“ yra skirtingas. Ir tūkstantis litų kuriai nors įmonei yra didelės išlaidos. Dabar populiarėja tokie renginukai, kaip paslidinėjimas kartu keletą valandų, kelios valandos kartu praleistos čiuožykloje. Vis dažniau stengiamasi organizuoti originalius, nestandartinius šventinius renginius,“ – sakė Ž. Jakimavičiūtė.

Žinių radijas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų