REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žiūrimiausios televizijos TV3 ir SEB banko jau vienuoliktus metus organizuojamas paramos projektas „Išsipildymo akcija“ geros valios žmonių dėka pildo akcijos herojukų svajones. Šių metų herojukų gretose – ir septynmetė Elena iš Jurbarko, kurios svajonę su džiaugsmu įgyvendimo populiariausio muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyviai.

Žiūrimiausios televizijos TV3 ir SEB banko jau vienuoliktus metus organizuojamas paramos projektas „Išsipildymo akcija“ geros valios žmonių dėka pildo akcijos herojukų svajones. Šių metų herojukų gretose – ir septynmetė Elena iš Jurbarko, kurios svajonę su džiaugsmu įgyvendimo populiariausio muzikinio projekto „X Faktorius“ dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Elena turi įgimtą stuburo negalią – nevaldo savo apatinės kūno dalies, todėl sėdi neįgaliojo vežimėlyje. Mergaitė – prisiekusi „X Faktoriaus“ projekto gerbėja, stebinti kiekvieną transliaciją, po kiekvienos laidos skaičiuoja dienas, kol pamatys naują laidą ir mylimus finalistus. „Elena laukia nuo pirmadienio ir vis aiškina mažesniam broliui Mykolui, kad reikia tiek ir tiek naktų pramiegot ir bus „X Faktorius“, – šypsosi mažųjų gerbėjų tėtis Saulius Danisevičius.

REKLAMA

Trečioji tiesioginė „X Faktoriaus“ transliacija Elenutei tapo svajonių išsipildymo vakaru – mergaitė pirmą kartą atvyko į grandiozinį šou, stebėjo pasirodymus gyvai ir net pati pabuvojo scenoje. „X Faktoriaus“ dalyviai kartu su teisėju Marijumi Mikutavičiumi savo mažajai gerbėjai atliko dainą „Su tavim kartu“ ir įteikė dar vieną muzikinę dovaną – išsvajotuosius būgnus. TV3 žiūrovai jaudinantį siužetą pamatys jau netrukus, šv. Kūčių vakarą 19.00 val. specialioje „Išsipildymo akcijos 2013“ finalo transliacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Ji tik šiandien atsitokėjo ir įspūdžiais dalinosi mokykloje“, – prabėgus kelioms dienoms pasakojo „X Faktoriaus“ scenoje ir užkulisiuose dalyvių dėmesiu apsuptos mergaitės tėtis.

Didžiausios vieno vaiko svajonės išpildymas ne tik pripildė laimės mažą širdelę, bet ir atnešė po mažą stebuklą ir į kiekvieno „X Faktoriaus“ dalyvio širdį. Kalėdine dvasia ir gerumu iš keturių projekto teisėjų bei devynių finalistų pasklis visiems „X Faktoriaus“ žiūrovams, o tarp jų ir mažajai Elenai – jau šį sekmadienį 19.30 val. tiesiogiai per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi, norintys padėti Elenai ir panašaus likimo vaikams, jau netrukus „Išsipildymo akcijos“ herojukės ligos istoriją išvys televizijoje internete TV3 Play. Mergaitė turi įgimtą stuburo negalią – nevaldo savo apatinės kūno dalies, todėl sėdi neįgaliojo vežimėlyje. Ją kankina šlapinimosi sutrikimai, yra reikalinga speciali įranga, galinti nustatyti tikslias vaistų dozes gydymui. Kol kas šis procesas užtrunka labai ilgai – vaiką tenka stebėti metų metus. Specialaus aparato pagalba, vaistų kiekį būtų galima nustatyti iškart, kompiuterio pagalba. Tokiems vaikams, kaip Elena, pavyktų išvengti inkstų ligų. Šlapimosi funkcijų sutrikimai kankina daugybę net iš pirmo žvilgsnio sveikų vaikų. Už „Išsipildymo akcijos 2013“ surinktas lėšas Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninė Kauno klinikos galėtų įsigyti specialią įrangą, leidžiančią padėti daugybei ligoniukų. Vaikai slepia šiuos sutrikimus, o paauglystėje dar labiau gėdijasi ir išgyvena, jausdami didžiulį diskomfortą. Gydytojų atliktos apklausos duomenimis, šlapimo sutrikimų keliamą diskomfortą vaikai įvardija vieną didžiausių siaubų savo gyvenime – skaudžiau jie išgyvena tik artimųjų žmonių netektį.

REKLAMA

Didžiausiam televizijos paramos projektui Lietuvoje „Išsipildymo akcija 2013“ galima paaukoti ne tik dalyvaujant gražiose jį palaikančiose iniciatyvose, o ir skiriant auką telefonais 1890 (auka 2 litai), 1891 (auka 5 litai), 1892 (auka 10 litų) arba www.aukok.lt. Paramos projektą „Išsipildymo akcija“ TV3 ir SEB bankas organizuoja jau nuo 2003 metų. Už geros valios žmonių per dešimt metų suaukotas lėšas jau pagelbėta dešimtims tūkstančių vaikų namų auklėtinių bei ligoniukų. Vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą, jiems nupirkta vaistų, atlikta operacijų, parūpinta medicininės įrangos, pagerinta buitis ir suteikta papildoma reabilitacija. Per daugiau nei dešimtmetį „Išsipildymo akciją“ pamėgo daugelis Lietuvos žmonių – ji tapo mūsų visų.

„Išsipildymo akcija 2013“ finalinis koncertas – šv. Kūčių vakarą 19.00 val. per TV3!

„X Faktorius“ – sekmadieniais 19.30 val. tiesiogiai per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų