REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė TEO pranešė pasiūliusi naują kompleksinę vaizdo stebėjimo paslaugą. Pasak bendrovės atstovų, ji bus naudinga įmonėms ir organizacijoms, norinčioms stebėti įmonės teritoriją, sandėliavimo patalpas, biurą, fiksuoti ir analizuoti lankytojų srautus parduotuvėse, užtikrinti saugumą mokslo įstaigose, poliklinikose, namų bendrijose.

REKLAMA
REKLAMA

Naujoji TEO kompleksinė vaizdo stebėjimo paslauga yra pritaikyta ir vidutinio bei smulkaus verslo poreikiams, taip pat nedidelėms organizacijoms, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

Daugiau nei pusė smulkaus ir vidutinio verslo įmonių teigia, kad saugotis nuo vagysčių, taip pat teritorijai ir patalpoms saugoti pasitelktų vaizdo stebėjimo kameras. Tai parodė TEO užsakymu 2013 m. kovą atlikta TEO verslo klientų apklausa.

Pranešama, kad TEO teikiama paslauga apima visą vaizdo stebėjimo sistemą: pradedant jos suprojektavimu, įdiegimu, baigiant priežiūra. Bendrovės specialistai įrengia vidaus tinklą (LAN), pasiūlo iš TEO įsigyti ar išsinuomoti tinkamą įrangą, įrengia kameras, jų kontrolės centrus, prijungia vaizdo įrašymo įrenginius, konsultuoja. TEO taip pat nuotoliniu būdu visą parą prižiūri, kad vaizdo stebėjimo sistema veiktų tinkamai.

REKLAMA
REKLAMA

„Matome, kad vis daugiau įmonių ir organizacijų reikalingi išmanieji vaizdo stebėjimo sprendimai. Pasitelkus informacines technologijas, galima ne tik stebėti ir įrašyti vaizdą. Sprendimas yra pritaikomas ir individualiems poreikiams: jis gali įspėti apie neįprastą veiklą teritorijoje ar patalpose, fiksuoti įvažiuojančių automobilių numerius“, – teigia TEO Paslaugų plėtros ir rinkodaros tarnybos vadovas Nerijus Ivanauskas.

TEO siūlo vaizdo kameras su reguliuojamais objektyvais, jais galima optiškai priartinti matomą tiesioginį vaizdą iki 36 kartų. Per vaizdo kameras, kuriose sumontuoti infraraudonųjų spindulių diodai ir filtras, galima matyti aiškų vaizdą net ir visiškoje tamsoje.

TEO smulkių ir vidutinių įmonių apklausa parodė, kad 78 proc. kameras turinčių arba norinčių turėti įmonių stebėtų teritoriją aplink įmonę, daugiau nei pusė – biuro vidaus patalpas. Kas trečia įmonė (38 proc.) stebėtų įėjimus, o kas ketvirta – sandėlius (23 proc.) Kiek mažiau įmonių reikalingas prekybinių vidaus patalpų ir gamybinių patalpų stebėjimas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų