REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Nors moterys pasaulio istorijoje dažniausiai siejamos su namais, kai kurios iš jų užsitikrino stiprias pozicijas versle ir tapo garsiomis inovatorėmis. Šiuo atveju kalbame ne apie „seniausią pasaulio profesiją“, bet apie unikalias profesijas ir verslus, apie kuriuos dažnas nė nenutuokia. Toptenz.net pateikia sąrašą verslų, kurie atskleidžia moterų fantazijos galimybes.

REKLAMA
REKLAMA

5. Jūsų novelės

Jei nenorite leistis į rimtus nuotykius, juos visada galite patirti per literatūrą. Kathy Newbers kartu su vyru 1992 metais įkūrė kompaniją „YourNovel.com“ (tavo novelė). Ši kompanija savo klientams suteikia galimybę tapti veikėjais pikantiškose istorijose. Priklausomai nuo viršelių ir nuotraukų tokia novelė kainuoja nuo 50 iki 100 dolerių. K. Newbers pati sukūrė 20 siūlomų novelių istorijų. pradėjusi siūlyti savo paslaugas kompanija sulaukė dėmesio iš „The Washington Post“ ir „USA Today“.

REKLAMA

4. „Wuvit“

Kai kurie asmenys mėgsta ką nors apsikabinti, kiti – paimti į rankas gerą knygą, treti - įsikniaubti į pagalvę... Tačiau ne visos pagalvės vienodos. „Wuvit“ siūlo įvairiausias pagalves vaikams – pavyzdžiui, meškiuko galvos formos. Dar vienas išskirtinis bruožas – jas galima pašildyti mikrobangų krosnelėje.e. Inovatorės idėja: vaikams yra smagu apsikabinti šiltą pagalvę, kuri skleidžia šilumą ir jiems miegant.

REKLAMA
REKLAMA

3. Naminiai gyvūnėliai ir jų auklėjimas

Daugelis turi naminius gyvūnėlius ir puikiai supranta, kad su džiaugsmu augintiniai atneša ir rūpesčių. Bene dažniausiai skundus išgirstame dėl to, kad šunis reikia vedžioti lauke, o su katinais namuose atsiranda dėžės, kurias nuolat suraukus nosį teks tvarkyti. Juk būtų daug lengviau jei augintiniai naudotųsi klozetu kaip ir jų šeimininkai. Rebecca Rescate iš Niujorko pabandė šį klausimą išspręsti. Ji išrado prietaisą, kuris turėtų padėti katinams pamėgti ir naudoti klozetą. Ir tokia idėja, kilusi JAV, beje, nėra unikali. Australijoje taip pat pasiūlytas prietaisas, turintis padėti išauklėti katinus ir palengvinti jų šeimininkų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

2. Vienkartiniai apatiniai

Apatinių klausimas visada yra svarbus. O ypač – kelionėse. Jei nėra galimybės juos plauti, belieka tik nešiotis su savimi nesmagų ir vis didėjantį nešvarių apatinių kiekį. Danita Harris Niujorke 2001metais įkūrė kompaniją, kuriančią vienkartinius apatinius keliautojams. Tai tarsi pagerinti įprasti apatiniai, kurie leidžia išvengti plovimo ir kaupimo.

1. U.S.E.D. krepšiai

Ar kada nors susimąstėte, ką daryti su jau panaudotais saugos diržais? Kanadietė Betty Funk ne tik susimąstė, bet ir atsakė į šį klausimą. Jos sprendimas buvo perdirbti juos į rankines. Toks antrinis panaudojamas labai dera su gamtos saugojimo filosofija. Be to, tai gali būti geras plėšikų atbaidymo būdas – kaži ar kas nors norėtų būti aptrankytas tokia tvirtesne nei įprastai rankine.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų