REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo vaivorykštinio alaus iki iš varlių pagamintos „viagros“ – pasaulio gėrimų įvairovė atrodo beribė. Nauju įdomybių sąrašu Listverse.com nori pademonstruoti, kad kiekvienas gali rasti ypatingą ir sau tinkantį ar net gąsdinantį gėrimą.

REKLAMA
REKLAMA

5. Gėrimas, didinantis krūtinę

Tikrai ekstravagantišką gėrimą pristatė Kinohimitsu J’pan - teigiama, kad jis gali padidinti krūtinę be vaistų ar chirurgų pagalbos. Produkto reklamose teigiama, kad gėrimas padeda patobulinti mažas, susitraukusias ir nukarusias krūtis (augimo sutrikimų, senėjimo, menopauzės, vaikų gimdymo ir maitinimo krūtimi pasekmės).

REKLAMA

Gėrime naudojamas aktyvusis ingredientas - Pueraria mirifica šaknis. Šis gumbinis augalas, turintis fitoestrogenų, Tailando liaudies medicinoje jau daugiau nei 50 metų naudojamas menopauzės padariniams silpninti. Produktų, turinčių Pueraria mirifica, gamintojai reklamuoja augalą beveik kaip stebuklingą vaistą, kuris gali padėti daugeliu moteriškų problemų atvejų – padeda mažinti krūties vėžio riziką, stiprina vaginos raumenis...

REKLAMA
REKLAMA

4. Pandų arbata

Kinų verslininkas tikisi išpopuliarinti arbatą, kurios auginimo principas primena brangiausios kavos pasaulyje „brandinimo“ principą. Sichuan universiteto profesorius Anas Yanshis užpatentavo žalios arbatos auginimą pandų išmatose. Tokia galimybė profesoriui atsirado todėl, kad Sichuan yra 80-ies nelaisvėje laikomų pandų bazė.

Verslininkas reklamuoja naująją arbatą kaip „Ekologišką pandų arbatą“, kuri pardavinėjama 50 gramų pakeliais. Ši arbata skirstoma į tris rūšis. Tokios aukščiausios rūšies arbatos kilogramas kainuoja 72 tūkst. dolerių. Pasak A. Yanshio, pandos iš valgomo maisto absorbuoja tik 30 proc. maistingųjų medžiagų, tad net 70 procentų lieka jų fekalijose. Būtent tai ir užtikrina, kad šiose fekalijose auginama arbata yra labai maistinga ir skani.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Karvių vanduo

Prieš ketverius metus didžiausia induistų kultūrinė grupė Indijoje išrado „karvių vandenį“, kuris turėtų tapti sveika alternatyva dabar populiariems gaiviesiems gėrimams. Induistai jau ilgai garbina karves dėl jų tiekiamų, gyvybę palaikančių pieno produktų. Be to, pagal ajurvedinę tradiciją manoma, kad karvių šlapimas ir fekalijos gali padėti išgydyti platų spektrą ligų – nuo kepenų veiklos sutrikimų iki diabeto ir vėžio.

Gėrimo kūrėjai teigia, kad šis naujas gaivusis gėrimas leistų karvių šlapimo suteikiama nauda mėgautis platesnei auditorijai. Taip pat pabrėžiama, kad vartotojai nejustų šlapimo skonio ar kvapo. Šis gėrimas jau pardavinėjamas Italijoje.

REKLAMA

2. Paukščio lizdo gėrimas

Vietoje to, kad suktų lizdus iš šakelių, tam tikros kregždžių rūšys juo formuoja iš prie šienų lipdomų seilių. Šios vėliau sukietėja ir sudaro lizdą. Būtent šis sukietėjęs darinys labai vertinamas Kinijoje dėl tariamai teigiamo poveikio kepenų veiklai ir odai, imuninės sistemos stiprinimo.

Po plovimo, kurio metu pašalinamos plunksnos ir kitos atliekos, lizdas primena kempinę, sudarytą iš plonyčių baltų virvelių. Šiek tiek mažiau nei pusė kilogramo tokių lizdų kainuoja 500 dolerių. Rečiausi yra vadinamieji „kraujo lizdai“ – jie turi rausvą atspalvį dėl paukščių seilėse buvusio kraujo. Puskilogramis šių lizdų gali kainuoti net ir 1,3 tūkst. dolerių. Siekiant padaryti šią sveikatą gerinančią medžiagą prieinamesnę vartotojui, kai kurios kompanijos ją parduoda kaip gėrimą. Teigiama, kad jo tekstūra primena drebučius, kuriuose matyti mažyčiai lizdų gabalėliai.

REKLAMA

1. Placentos gėrimai

Tarp vartotojų moterų, labai susirūpinusių, kaip sustabdyti senėjimo procesą, vis labiau populiarėja produktai su placenta. Placenta - laikinas gimdos organas, kuris per virkštelę tiekia besivystančiam kūdikiui deguonį ir maistingąsias medžiagas. Joje yra gausu geležies, vitamino B-12 ir hormonų. Teigiama, kad jei ką tik gimusio kūdikio motina suvalgo placentą, tai leidžia padidinti jos energijos atsargas, pagerinti pieno gamybą, sumažinti depresiją ir kraujavimą bei atrodyti jauniau.

O ką daryti toms, kurios nori mėgautis placentos nauda, bet nenori gimdyti? Išeitis jau yra: galite pasirinkti „Nihon Sofuken’s Placenta 10000“ – geriamą persikų skonio žėlė, pagamintą iš kiaulių placentų ekstrakto.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų