REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį pirmuosius klientus priėmė naujas VĮ „Regitra“ klientų aptarnavimo padalinys, įsikūręs Vilniaus centre (Šnipiškių mikrorajone), A.Juozapavičiaus g. 6 / Slucko g. 2.

REKLAMA
REKLAMA

Šis viešuoju transportu lengvai pasiekiamoje vietoje įsikūręs padalinys skirtas išduoti ir keisti vairuotojo pažymėjimus. Gyventojai čia gali pateikti prašymus išduoti vairuotojo pažymėjimą ir tam būtinus dokumentus, o taip pat ir atsiimti jau pagamintą pažymėjimą. Padalinyje įrengta keletas fotokabinų, todėl lankytojams nebūtina iš anksto rūpintis savo fotografija – asmens atvaizdas paruošiamas čia pat.

REKLAMA

Naujajame „Regitros“ padalinyje jau pirmą jo darbo dieną apsilankė gausus klientų būrys. Tądien čia priimti 143 prašymai išduoti vairuotojo pažymėjimą.

Šiame padalinyje klientai priimami pirmadieniais, antradieniais ir trečiadieniais nuo 8 iki 16.15 val., ketvirtadieniais nuo 10 iki 18.15 val., penktadieniais nuo 8 iki 15 val. (Šeštadienis ir sekmadienis – poilsio diena).

VĮ „Regitra“ atkreipia dėmesį, kad transporto priemonių registravimo paslaugos šiame padalinyje neteikiamos, dėl jų klientai turėtų kreiptis į Lentvario g. 7 (Vilniuje) esantį „Regitros“ padalinį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų