REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gruodžio 17 d. „eBay“ svetainėje pradedamas „Opel „ADAM & Vale for charity“ aukcionas. Aukciono metu surinktos lėšos bus paaukotos „Meyer“ vaikų ligoninės fondui „Meyer O.N.L.U.S.“ Florencijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Unikalaus automobilio stilių per tris mėnesius sukūrė „Opel“ prekės ženklo ambasadorius Valentino Rossi, „Vale“, ir garsus dizaineris Aldo Drudi. A. Drudi sukūrė naują kėbulą ir interjerą, kurio detalės pagamintos iš itališkos odos. V. Rossi taip pat nemažai prisidėjo kuriant naująjį automobilį.

REKLAMA

Daktaru vadinama „Moto GP“ čempionato žvaigždė pažėrė daugybę idėjų dėl to, koks turėtų būti šis naujai kuriamas mažylis. Pavyzdžiui, automobilio eksterjeras buvo papuoštas neoninėmis spalvomis užrašytu skaičiumi 46 – tai yra V. Rossi lenktynių numeris, o ant gaubto išraitytas jo parašas.

V. Rossi labai džiaugėsi galėdamas prisidėti įgyvendinant projektą: „Esu laimingas, kad šis automobilis taip puikiai pavyko, tikiuosi, kad galėsiu dalyvauti ir kituose projektuose – kartu galime daug nuveikti, kad paremtume vaikų ligoninės fondą „Meyer O.N.L.U.S.,“ teigė V. Rossi.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų