REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ar rezultatas nustebino? Iš tikrųjų taip. Maniau, kad laimės Matas Stebuliauskas, nes turi didelį palaikymą“, – sužinojęs, kad tapo 2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimų nugalėtoju džiaugėsi Ignas Barysas.

REKLAMA
REKLAMA

22 metų sporto klubo „Cunamis“ kovotojas I. Barysas susumavus skaitytojų, Lietuvos bušido federacijos specialistų ir pačių rinkimų dalyvių balsus gavo 40 taškų ir milžiniška persvara aplenkė artimiausius savo persekiotojus. Antrą vietą rinkimuose užėmė Marius Žaromskis su 14 taškų, o trečias liko Matas Stebuliauskas su 13.

REKLAMA

„Kaip pelniau tokį populiarumą? Tikriausiai paprastumu, – balsas.lt sakė I. Barysas. – Nesu pasikėlęs, esu savo vietoje, kaip visi žmonės. Visuomet paruošiu išskirtinį išėjimo į ringą numerį, mano kovos stilius – greitis ir technika. Kiekvienam savaip tai matyt patinka.“

Muzikalus saldumynų vergas

I. Baryso šiuo metu gyvena kovos menais – treniruojasi pats, kovoja turnyruose ir savo patirtį perduoda jaunimui. Kovotojas prisipažino, kad anksčiau panašiai tiek vietos jo gyvenime užėmė muzika – su berniukų choru jis tapo „Dainų dainelės“ laureatu, muzikos mokykloje baigė fortepijono ir būgnų specialybę.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, per šventes ir gimtadienius Ignas dar sutraukia dainą kitą, tačiau muzikos instrumentų jau seniai nečiupinėjo. „Neseniai pas draugą garaže pamėginau pagroti būgnais. Sudėtinga. Supratau, jog reikia nuolat groti, kad nepamirštum“, – pasakojo jis.

Didžiausia I. Baryso silpnybė – saldumynai. „Esu saldumynų vergas. Kai važiavau į Japoniją, turėjau „numesti“ 10 kg, o po kovos nusipirkau saldumynų už 200 litų ir suvalgiau. Žinoma, paskui dvi dienas buvo bloga“, – juokėsi pašnekovas ir patikslino, kad mėgstamiausias iš saldumynų yra „Skruzdėlynas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nugalėtojui – skrydžio bilietai

Pirmuosius istorijoje Lietuvos MMA bušido Metų kovotojo rinkimus rengė mūsų šalies Bušido federacija kartu su portalu balsas.lt. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vykstančiuose rinkimuose varžėsi 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos bušido federacija.

Skaitytojų balsai sudarė 50 proc. galutinio rinkimų rezultato. Kitus 50 proc. lėmė lygiomis dalimis pačių rinkimų dalyvių ir kovos menų specialistų balsai. 2013 metų MMA bušido kovotojo rinkimų prizininkai bus oficialiai pasveikinti gruodžio 18 dieną Vilniuje.

REKLAMA

Oficialioje pagerbimo ceremonijoje rinkimų nugalėtojui bus įteikti du skrydžio su „Air Lituanica“ bilietai į pasirinktą šalį ir 500 litų vertės „Hummel“ dovanų čekis. Vertingos dovanos, Balsas.lt diplomai laukia ir kitų dviejų rinkimų prizininkų.

Antradienį portale balsas.lt pasirodys visas interviu su I. Barysu.

Galutiniai 2013 metų Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimų rezultatai

1. Ignas Barysas 40

2. Marius Žaromskis 14

3. Matas Stebuliauskas 13

4. Karolis Liukaitis 8

5. Egidijus Valavičius 7

6. Tadas Jonkus 6

7. Tomas Pakutinskas 3

8. Deividas Danyla 3

9. Mindaugas Sakalauskas 3

10. Mindaugas Veržbickas 2

11. Teodoras Aukštuolis 1

12. Martynas Knyzelis 1

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų