REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ne pirmą kartą matau, kai šis žmogus neturėdamas nei menkiausios gėdos nei sarmatos tyčiojasi iš žmonių, turinčių kitokią nuomonę. Tokį jo būdo bruožą pastebėjau, kai prasidėjo diskusijos dėl Visagino Atominės elektrinės statybos.

REKLAMA
REKLAMA

Buvo šmeižiami visi, kurie galvojo kitaip. Vėliau buvo tyčiojamasi iš Žygaičių gyventojų. Tada metu pagalvojau, kad tai politika ir tiesiog taip reiškiama nuomonė.

REKLAMA

Mano manymu, kulminacija buvo pasiekta, kai šis asmuo atvirai pradėjo kurstyti neapykantą ir kvietė susidoroti su dainininko Olego Gazmanovo gerbėjais. Nenuostabu, kad žmonės pasipiktino tokia Algio Ramanausko retorika, kuri šiame epizode man buvo panaši į Adolfo Hitlerio, kai jis kalbėjo apie žydų tautą.

Matydamas besikartojančias tendencijas ir siekdamas, kad istorija dar kartą nepasikartotų, kreipiausi į policiją su prašymu ištirti Algio Ramanausko galimai nusikalstamą veiką.

Kviečiu visus blaiviai mąstančius Lietuvos žmones nelikti abejingais, kai pamatote žmones, kurie įžeidinėja kitus ir kursto neapykantą visuomenėje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų