REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT televizijos naujienų tarnyba, LRT.lt

Sinoptikų duomenimis, naktį iš sekmadienio į pirmadienį daug kur sulauksime kritulių. Kai kur, didesnė tikimybė, rytiniuose rajonuose, bus lijundra, formuosis plikledis.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadeinį dėl lijundros ir snygio išlieka sudėtingos eismo sąlygos Panevėžio apskrityje, kelių dangos kai kur apledėjusios, čia barstomi slidūs kelių ruožai. Radviliškio, Kelmės, Telšių, Plungės, Šilalės ir Raseinių rajonuose eismo sąlygas sunkina rūkas, kai kur matomumas siekia iki 200 metrų. Rytų Lietuvoje ir Marijampolės apskrityje magistralinių, krašto ir didesnio intensyvumo rajoninių kelių dangos šlapios dėl čia esančios dulksnos ir silpno snygio. Vakarinėje šalies dalyje ir Alytaus apskrityje valstybinės kelių dangos šlapios. Oro temperatūra – nuo 2 laipsnio šalčio iki 4 laipsnių šilumos.

REKLAMA

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį – daug kur krituliai ir rūkas. Vietomis bus lijundra ir plikledis. Žemiausia temperatūra – nuo 4 laipsnių šilumos iki 1 laipsnio šalčio. Pajūryje kaip visuomet šilčiau – čia bus apie 6 laipsnius šilumos.

Pirmadienio dieną bus debesuota su pragiedruliais. Kai kur pasitaikys trumpų kritulių. Termometro stulpelis pakils iki 1–6 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų