REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Orgazmas – iš tiesų nuostabus dalykas! Ne paslaptis: daugelis dailiosios lyties atstovų šią malonumo viršūnę lengviausiai pasiekia ne sekso, o masturbacijos dėka. Pripažinkite, vyrų masturbacija daugeliui suprantama kaip normalus, galbūt net naudingas ir reikalingas reiškinys, tuo tarpu moterų masturbacija daugeliui visuomenės narių vis dar yra tabu. Kartais tai vertinama kaip nešvari, nepadori priemonė save patenkinti vienišėms, kartais – net kaip vyro išdavystė.

REKLAMA
REKLAMA

Masturbacija – natūralus dalykas, nors niekas nemoko, kaip tai daryti, anksčiau ar vėliau daugelis atrandama solo malonumus. Beje, tai nėra ir sekso pakaitalas, ar seksas nėra masturbacijos pakaitalas. Priešingai, solo žaidimai gali iš tiesų pagerinti seksualinį gyvenimą, juk išmokstate geriau pažinti savo kūną, atrandate daugiau erogeninių zonų, lavinate fantaziją. Žinodami, kas jums malonu, galite nesunkiai informacija pasidalinti su partneriu ir patobulinti jūsų abiejų seksualinį gyvenimą.

REKLAMA

Moterims, kurios patiria sunkumus siekdamos orgazmo, masturbacija yra puikus būdas treniruotis, mokytis, kaip pasiekti malonumo viršūnę.

Taigi, nesvarbu, ar savęs pačio seksualiniu patenkinimu užsiimate dažnai, ar esate naujokai, pateikiame jums keletą patarimų, kaip šią patirtį padaryti dar malonesne.

>> Pirmiausia, įsitikinkite, jog esate sušilę (žinoma, kalbame metaforiškai). Turite jaustis patogiai, rasti vietą, kur niekas jūsų netrukdys, neįsiterps (nebent jus jaudina tokia grėsmė), pasirinkite situaciją, kai galite tam skirti pakankamai laiko.

REKLAMA
REKLAMA

>> Asmeniniam jaukumui sumažinkite apšvietimą, užsidekite keletą žvakučių, pasirūpinkite mėgiamo kvapo eteriniais aliejais, mėgstama muzika.

>> Pradėkite visą save liesti, ypač daug dėmesio skirkite jautriausioms kūno vietoms. Pabandykite išriesti nugarą, glostykite savo krūtis, suspauskite ir vieną į kitą trinkite šlaunis.

>> Kai susijaudinsite, būsite pasiruošę genitalijų stimuliacijai.

>> Palieskite savo vaginą, tik pernelyg neskubėkite – po truputį glamonėkite išorines ir vidines lytines lūpas. Jeigu nesate tikra, kur yra jūsų klitoris, vos įsiskverbusi pro vidines lūpas pirštais judėkite link bambos. Klitoris yra apgaubtas oda ir daugeliui moterų nepatinka tiesioginė jo stimuliacija – tai pernelyg jautri zona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

>> Eksperimentuokite skirtingais savęs lietimo metodais: trinkite ir glostykite klitorį, masažuokite lytines lūpas, naudokite pirštus kaip V raidės formą ir slyskite aukštyn žemyn. Stimuliuokite vaginą, tada klitorį, vėl grįžkite prie lytinių lūpų... Judėkite ratu, tuomet aukštyn žemyn, keiskite spaudimo stiprumą.

>> Galbūt jums patiktų idėja priešais save pastatyti veidrodį? Galite stebėti, kokiu patraukliu vaizdu mėgautųsi jūsų seksualinis partneris.

>> Nepamirškite įvairovės: pakeiskite pozą ar sekso žaisliukus.

>> Taip pat išbandykite naujas vietas. Ką manote apie šiltą, putų ar burbulų pilną vonią? Ar vietą, kur galite būti trukdomi, pavyzdžiui, restorano tualetą?

REKLAMA

>> Kai „prisijaukinsite“ save, įprasite save liesti ir tai darydama jausitės patogiai, galite leisti šiuo vaizdu pasimėgauti ir partneriui. Be abejonės – tai vyrą labai sujaudintų, galbūt taip, kad net neleistų „baigti“ pačiai...

Nedvejokite: kai pabandysite, pradėsite eksperimentuoti, šį sąrašą galėsite papildyti ir savo idėjomis. Jeigu norite tai padaryti jau dabar – tiesiog palikite komentarą!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų